Marko Jovanović: Najel manjše stanovanje

Pirančan je zadovoljen, 
da je po prihodu iz šova 
doživel pozitivno reakcijo 
ljudi, ki so ga spremljali 
in zanj navijali. (foto: Alpe) Alpe
Vir: Nova
31. 5. 2016

Največji član letošnje družine Big Brother, Marko iz Pirana, je po vrnitvi iz resničnostnega šova zaživel novo življenje. Ob tem, da je ekskluzivno za revijo Nova že pred časom razkril, da prihodnosti oz. ljubezni z Mirelo po njenem prihodu iz hiše ne vidi ter da se bo z njo le pogovoril in prišel določenim zadevam do dna.

v takratnem pogovoru nam je Marko razkril, da se namerava odseliti od staršev na svoje ter si najti novo službo. Mi smo ga seveda poklicali, da nam iz prve roke razkrije, kako uspešen je pri prvih dveh zastavljenih ciljih ob vrnitvi iz hiše BB.

"Šova BB ne spremljam več, ker sem po prihodu iz hiše obrnil list in tisti čas veliko raje namenjam za kaj bolj produktivnega. Veliko se družim s svojo družbo prijateljev, s katerimi se z veseljem odpravim na kakšen poseben dogodek. Medijska pozornost me ne ovira, saj sem, kot sem rekel, zelo preprost, dostopen in direkten," nam pove Marko in nadaljuje: "Po prihodu iz BB sem imel dva prvotna cilja – stanovanje in služba. Lahko se pohvalim, da sem si našel manjše stanovanje v Portorožu, natančneje v Luciji. Najel sem lepo garsonjero, ki mi je popolnoma pisana na kožo, a vam je žal ne morem pokazati, ker je tak dogovor z lastniki, ki prepovedujejo slikanje in objavo fotografij v medijih. Pri službi še ni sreče, a se trudim, da jo v kratkem najdem, saj bom z veseljem poprijel za vsako delo."

■ ALOJZ PETROVČIČ

Priporočamo