Marko Milič zaupa le najboljšim

“Produkt leta poznam že iz tujine.” (foto: Story press) Story press
30. 11. 2013

Marko Milič, nekdanji slovenski košarkarski reprezentant, je trenutno v Kuvajtu, kjer bo še poldrugo leto igral za klub Al Kuwait.

Pred kratkim se mu je v tej bogati državi, kjer imajo novembra povsem znosne poletne temperature, pridružila tudi njegova družina. Tako Marko kot člani njegove družine tudi na Bližnjem vzhodu prisegajo na kakovostne izdelke, ki jih uporabljajo vsakodnevno.

Med njihove kozmetične nakupe spadajo tudi izdelki, ki se ponašajo s pečatom Produkt leta. Gre za 16 izdelkov, ki so jih slovenski potrošniki izbrali za najbolj inovativne in kakovostne v svoji kategoriji. Marko Milič pa je dokaz, da imajo kakovostni izdelki tudi zveste privržence, ki se jim ne odrečejo niti takrat, ko zapustijo rojstno deželo.

"Produkt leta sicer poznam že iz tujine, kjer sem zmagovalne izdelke zasledil na prodajnih policah trgovin. Zaupam nakupnim nasvetom potrošnikov, tako iz Slovenije kot tujine, zato po teh izdelkih vedno rad posegam," pravi Marko.

Da je navdušen nad uporabo izdelkov Produkt leta, kaže tudi fotografija, ki nam jo je poslal iz Kuvajta in jo je posnela Markova žena Vesna.