Marko Potrč in Lili Žagar: Prva fotografija družine!

17. 6. 2009 | Vir: Lea
Deli

Pretekli teden je zaokrožila novica, da naj bi Marko ostal brez voditeljskega stolčka na Kanalu A, medtem ko je njegova Lili še vedno na porodniškem dopustu. Družinica pa se kljub viharnim vodam na kariernem področju ne zadržuje med štirimi stenami. Prvi smo ujeli celo družino skupaj, in sicer med sprehodom po domačem kraju.

Lili in Marko sta si skupen dom uredila v Mengšu pri Domžalah, kjer imata najemniško stanovanje v enem izmed tamkajšnjih novih blokov. Ko  se jima je lani pridružil še mali Tilen, lokacije niso spreminjali, saj ima številne prednosti.

Njihovo stanovanje je namreč obrnjeno proti gozdu, športnem parku in bližnjem potoku Pšata, zaradi bližine številnih sprehajalnih poti pa je idealno tudi za oba mlada starša za sprehode v naravi. Ravno dan potem, ko je odjeknila novica o morebitni izgubi službe Marka Potrča, pa je nastala tudi tale fotografija.

Družina si je privoščila skupni sprehod in stres očitno premagujejo skupaj. Lili je namesto v vozičku Tilna poveznila kar v kangurujčka, kjer je mali zelo užival. Sicer pa se družinica pogosto sprehaja, sina pa na sprehod pogosto pelje tudi Marko sam. Na splošno veljajo v Mengšu za zelo priljubljeno in prijazno družino.

Novo na Metroplay: ''Ko sestavljam meni, si že zamišljam, katero vino bo šlo lepo zraven.'' | Mojca Trnovec