Marko Potrč iskreno o svoji Lili: "In zato jo cenim vsak dan ..."

Marko Potrč iskreno o svoji Lili: "In zato jo cenim vsak dan ..." (foto: Dejan Nikolić) Dejan Nikolić
12. 3. 2019

Marko Potrč in Lili Žagar veljata za par, ki se izredno lepo razume. To je ob dnevu žena razkril tudi Marko, ki je na svojem Instagram profilu Lili namenil ganljiv in lep zapis.

"Moja Lili je marsikaj. Je lepa, je zabavna, je pametna, je najbolj prisrčna pevka v avtu, je najboljša kuharica na svetu, ko gre za polento s parmezanom in slanino, čufte in prekmursko gibanico v kozarcu, zame je najbolj simpatična dolenjka s sveže pridobljenim štajerskim pridihom, je oseba, s katero najraje potujem po svetu in še ko se razjezi, me s svojim načinom včasih nasmeji," je med drugim zapisal Marko.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Moja Lili je marsikaj. Je lepa, je zabavna, je pametna, je najbolj prisrčna pevka v avtu, je najboljša kuharica na svetu, ko gre za polento s parmezanom in slanino, čufte in prekmursko gibanico v kozarcu, zame je najbolj simpatična dolenjka s sveže pridobljenim štajerskim pridihom, je oseba, s katero najraje potujem po svetu in še ko se razjezi, me s svojim načinom včasih nasmeji. Predvsem pa je mama najinih otrok in je moja. Moja. Zato ji skoraj vsak dan skuham kavo in priznam, vsakič znova mi je neznansko všeč, ko mi reče, da sem njen najbolj seksi barista, ki ji skuha najboljšo kavo. Zato ji včasih, brez posebnega razloga pošljem “Rad te imam”. No, razlog je ta, da jo res imam. Zato je ona zmeraj prva oseba, ki jo pokličem, ko se mi zgodi kaj pomembnega. In zato jo cenim vsak dan, ne samo danes, na 8. marec. Ampak danes si zasluži takšen poklon in zato ji danes še toliko bolj iskreno želim VSE NAJLEPŠE ZA 8. MAREC, MOJA nr. 1 ŽENA! 😘

A post shared by Marko Potrč (@markopotrc) on

Njegova objava je zbrala več kot 2.500 všečkov, sledilci pa so z velikim navdušenjem pohvalili njegove besede. Eden med njimi je zapisal: "Najlepši par, po katerem se je treba zgledovati. 90 % Slovencev bi imelo lepše zivljenje."

Priporočamo