Marko Potrč: Mali postaja mladostnik

Marko Potrč: Mali postaja mladostnik (foto: Planet TV) Planet TV
26. 2. 2020

Marko Potrč je eden izmed tistih znanih obrazov, ki na družbenih omrežjih redno deli tako družinske kot tudi nepozabne trenutke življenja. Sploh pa je televizijski voditelj in športnik še kako navezan na sina Tilna in hčerko Injo.

Če gresta s sinom, kot pravi Marko, tudi na kavo kot najboljša prijatelja, pa Tilna, ki odrašča v mladostnika, vse bolj zanima življenje in vse kar sodi zraven. Tako se je Marko v eni izmed zadnjih zapisov dotaknil Tilnovega odraščanja ter znanega pregovora: "Kakršen oče, takšen sin".

"Kako se že reče v angleškem jeziku? "Like father, like son?" Ne stojiva skupaj pred ogledalom samo zato, ker sodelujem z Tabac Fragrances, ampak predvsem zato, ker dejansko prihaja v leta, ko takšne stvari postanejo pomembna tema. In ko vidi vse to na polici v kopalnici, sprašuje. Če sem jaz tisti, na kogar se obrne z vprašanji, kot je “Kaj britje peče?” ali “Zakaj rabiš to belo peno?”, pa sem kot ati verjetno naredil nekaj prav. Mali postaja mladostnik. Za zdaj še testno maževa ta puhek s kremo za britje. Glede na to, kako čas leti, pa je timing kar pravi za tovrstna testiranja," je na instagramu odraščanje sina komentiral Marko, mami Lili Žagar pa je, kot dokazno gradivo, vse skupaj, kot je še pripisal Potrč, spontano fotografirala.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

[advertisement] Kako se že reče v angleškem jeziku? “Like father, like son”? 😁 Ne stojiva skupaj pred ogledalom samo zato, ker sodelujem z @tabacfragrances , ampak predvsem zato, ker dejansko prihaja v leta, ko takšne stvari postanejo pomembna tema 😄 🪒 In ko vidi vse to na polici v kopalnici, sprašuje. Če sem jaz tisti, na kogar se obrne z vprašanji kot je “Kaj britje peče?” ali, “Zakaj rabiš to belo peno?”, pa sem kot ati verjetno naredil nekaj prav. Mali postaja mladostnik. Za zdaj še testno maževa ta puhek s kremo za britje. Glede na to, kako čas leti, pa je timing kar pravi za tovrstna testiranja. 😉 p.s.: Mami @lilizagar hvala, ker si bila spontan fotograf v tem trenutku 📷 😁🙏🏻 #fatherandson #fatherandsontime #tabacoriginal #theperfectshave

A post shared by Marko Potrč (@markopotrc) on

Priporočamo