Marko Potrč: Naredil napako

Vir: Lea
21. 4. 2011

Ne glede na to, koliko časa kdo preživi na Facebooku, očitno res drži, da če ga nimaš, te ni. Tudi Marko Potrč na socialno omrežje prihaja vsakodnevno. Včasih se zadrži dlje, spet drugič manj časa, odvisno od situacije.

Pred nekaj dnevi pa se mu je zgodilo, da se je pozabil odjaviti in je svoj profil pustil odprt vso noč – in to v službi! To sta naslednje jutro ob prihodu v službo opazila šele njegova radijska sodelavca Ivjana Banič in Robert Roškar. Ker ni izključena možnost, da so si ga sodelavci morda privoščili, je Marko na svojem zidu za vsak primer nemudoma objavil zapis, da se je pozabil odjaviti in je bil profil vso noč odprt.

Napisal je, da če se je pojavilo karkoli nenavadnega ali če je kdo od prijateljev na omrežju dobil kakšno njegovo nevsakdanje sporočilo, to ni bil on, ampak si ga je privoščil kdo od sodelavcev, saj so polni domislic o medsebojnih potegavščinah. Vsekakor je zadeva zanimivejša še toliko bolj, ker mu sodelavci nočejo ne potrditi ne zanikati, ali je kdo od njih za kakšen trenutek postal Marko Potrč.