Marko Potrč: Ni porejen, ampak nabildan!

Marko Potrč: Ni porejen, ampak nabildan! (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Nova
20. 3. 2017

"Baje sem bajsi," je pod svojo fotografijo zapisal Marko. Mi se strinjamo, da je s takim telesom videti vrhunsko! Pridobljeni kilogrami mišične mase pa mu tudi pristajajo.

Ni skrivnost, da sta se televizijska voditelja Marko Potrč in njegova Lili precej okrepila s kilogrami. O tem smo pisali tudi v prejšnji številki Nove.

Marko pa je svoj odgovor na naša opažanja podal kar s sliko 'zgoraj brez', s katero dokazuje, kam je v zadnjem času vložil svojega asa. Marka je naše pisanje kar precej zmotilo, zato je kot dokazilo objavil fotografijo izklesanega telesa na svojem družbenem profilu.

"Draga revija Nova ... načeloma nisem neki veliki privrženec poziranja zgoraj brez. Ampak res ne bi bilo fer do Fit Tovarne (kjer konkretno švicam vsaj 5-krat na teden), do Aleksandra Reherja in Aleša Potrča (ki tam skrbita zame), da bi se govorilo, da imam podbradek. Seveda nisem več tako 'deški', kot sem bil. Ampak razlog za to je preprost; po letih sem pač malo proč od deka. Dobro, sem daleč od perfektenga in obstaja veliko dekov, ki so precej bolj natrenirani kot jaz, ampak sem nardil fotko kar tukaj na Planet TV, da bi našel podbradek, pa nisem najbolj ziher, kje naj ga poiščem. Za konec dovolite, da vam povem, da tudi Lili tam trenira, ampak od nje ne pričakovat fotke zgoraj brez. Vnaprej povem. P. S.: Če se ne motim, te dni praznujete, ne? Vse najboljše!" Je še z nasmeškom zapisal Marko.