Potrč o tem, zakaj odhaja z oddaje Danes

Marko Potrč (foto: Planet TV) Planet TV
24. 6. 2014

Priljubljeni voditelj oddaje Danes Marko Potrč ni sprejel ponudbe novega urednika Bojana Travna in se tako od oddaje poslavlja.

Marko Potrč se poslavlja z voditeljskega mesta oddaje Danes, saj mu je bilo ponujeno vodenje oddaje ob koncih tedna, ki pa ga ni sprejel. Marko je svojo odločitev pojasnil tudi na Facebooku:

"Vse dobro, Danes! Ne rečem, užival bi v vseh izboljšavah in nadgradnji oddaje Danes, ki jih s seboj prinaša nova ekipa. Sodelovanje v takšnih izzivih je res nekaj posebnega. Delal sem z Bojanom in vem, kako divje je to z njim. Prav zato ga cenim. Ampak doma imam dva čudovita mala pamžeka, ki me tudi potrebujeta. Včasih človek pač mora sprejeti kakšen kompromis v življenju. Bi pa vsem, ki so se Bojanovemu vabilu lahko odzvali, zaželel super start. Odlično ekipo je zbral okoli sebe. Uživajte! Bom pa tudi jaz užival v Galileo Slovenija. In to kako! Se vidimo ob nedeljah!"

Marko na Planet TV tako ostaja le z oddajo Galileo, nova voditeljica pa bo z 14. julijem postala novinarka Anja Markovič.

Priporočamo