Marko Potrč: Od postavnega žrebca ostalo le še okostje

Marko Potrč (foto: N. Divja) N. Divja
Vir: Nova
17. 5. 2011

Voditelj Marko Potrč je bil vedno poznan po športno nabitem telesu. Ker je redno treniral vse mogoče športe, se je namreč lahko pohvalil z lepo razporejeno mišično maso. Ampak zdaj ni več tako. Marko je namreč v zadnjem času vidno shujšan in je komaj še prepoznaven.

Vsi, ki so videli Marka Potrča na zadnjih prireditvah, na katerih se je pojavil, so enoglasno komentirali, da je voditelj očitno shujšal. Na najnovejših fotografijah, ko ga je na Ljubljanskem gradu pred dnevi ujel naš paparac, pa je še komaj prepoznaven.

Tudi zaradi kratke bradice, ki še zoža njegov že tako shirani obraz, bi naš fotograf skoraj ne prepoznal voditelja. Šele ko je ogovoril kolega, s katerim se je očitno tam dobil na pivu, je paparac postal pozoren, a je še po tem nekaj časa trajalo, da se je sploh spomnil, kdo je ponosni lastnik šarmantnega glasu.

Šle so mišice

Kaj se dogaja z Markom Potrčem, je pravo vprašanje. Voditelj namreč ne zanika, da je močno shujšal. »Res je. V zadnjem času sem izgubil okoli deset kilogramov, čeprav teže nisem preverjal že nekaj časa, ampak to ocenjujem glede na to, kaj vidim v ogledalu in kako mi pristajajo oblačila,« nam je potrdil, ko smo ga poklicali in se pozanimali o tem, ali je opazil kakšno spremembo na tehtnici.

»Predvsem se pozna, da sem izgubil mišično maso, kar je logična posledica tega, da v zadnjem letu enostavno nisem imel možnosti za trening. Ampak glede na to, da imajo mišice spomin, vem, da bom od poletja naprej hitro v stari formi,« nam je še povedal Marko.

Značke: Marko Potrč