Marko Potrč pokazal delček svojega vsakdana na Švedskem, to pa je uživancija

Marko Potrč pokazal delček svojega vsakdana na Švedskem, to pa je uživancija (foto: Planet TV) Planet TV
11. 12. 2020

Voditelj Marko Potrč na Švedskem zares živi in uživa življenje do maksimuma.

"Marsikdo v Sloveniji bo na tej fotografiji verjetno najprej opazil večje število ljudi, ki sproščeno uživajo v kosilu. V restavraciji. Kot so nekoč tudi v Sloveniji. Morda bo kdo opazil senčnike in se bo čudil, čemu senčniki v velikem zaprtem prostoru. Tem naj kar takoj odgovorim, da gre, podobno kot pri narobe obrnjenih dežnikih, za neke vrste dekoracijo v prostoru, ki je meni osebno všeč.

Kar pa jaz opazim na tej fotografiji, je spoznavanje novih prijateljev. V deželi daleč proč. Za katero so me večinoma prepričevali, da jo sestavljajo precej hladni in zadržani ljudje, ki se ne marajo družiti preveč. Freddie je eden izmed tistih ljudi tukaj, s katerimi smo se spoznali po naključju. En small talk v kavarni, beseda je dala besedo in preden sem se prav zavedel, sva se zaklepetala slabi dve uri. Zdaleč ni edini. Novih poznanstev se je nabralo in za to sem zelo hvaležen.

A Freddie je zagotovo eden najbolj zabavnih, odprtih, prijaznih in odkritih ljudi, ki sem jih spoznal tukaj. Ima čudovito družino, je uspešen v poslu (ima več podjetij, ki jih je postavil zgolj s pridnim, marljivim delom) in poleg dela tudi rad uživa življenje. Danes me je, skupaj z njegovim prijateljem @pontus_samuelsson (ki je podobno prijeten patron) povabil na kosilo v to zanimivo restavracijo. Hvaležen sem za nova poznanstva ter priložnost, da se s tem tudi sam razvijam, rastem. Hvaležen, da me je pot zaenkrat pripeljala do sem. In s Freddijem sva dogovorjena, da zagotovo obišče Slovenijo. Sam pa upam, da bo to možno čim prej. In da ga bom lahko tako, med sproščenimi ljudmi, v moji deželi na kosilo povabil jaz," je na svojem Instagram profilu zapisal Marko Potrč.

Vse se zdi, da se na Švedskem počuti kot riba v vodi in da mu je v teh korona časih zares lepo, kolikor je to seveda mogoče.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Potrč (@markopotrc)

Priporočamo