Marko Potrč pokazal, kaj si je privoščila njegova družina in priznal, kaj si je prvič privoščil sam

Marko Potrč pokazal, kaj si je privoščila njegova družina in priznal, kaj si je prvič privoščil sam (foto: Aleš Cipot/Mediaspeed) Aleš Cipot/Mediaspeed
6. 4. 2021

Trenutno živijo na Švedskem, od koder se Marko in Lili oglašata preko družbenih omrežij in opisujeta trenutke, ki tvorijo njihov vsakdan.

Ker so za nami prazniki, so Potrčevi imeli več prostega časa kot sicer. "Potepali smo se, raziskovali, kaj dobrega pojedli in ati si je prvič na Švedskem privoščil pivo. Si ga res zelo, zelo redko. Ulice v Göteborgu so bile malo bolj prazne kot običajno, ker so ljudje seveda praznovali v družinskem krogu, a terase kavarn, restavracij in lokalov, so bile (še posebej zaradi lepega vremena) nabito polne. Prav lepo je bilo sedet in opazovat nasmejane, sproščene ljudi," je ob sliki, na kateri uživa v pizzi, zapisal Marko.

Dodal je, da so dan zaključili z vonjem po slovenski večerji - polenti z mlekom. Lili to jed v glavnem pripravlja za hčerko Injo. A do polente na Švedskem ni lahko priti, saj Marko pravi, da so jo morali naročiti iz Slovenije. " In kljub temu, da nam je ta dežela precej prirasla k srcu, seveda vsi že kar krepko pogrešamo dom in komaj čakamo, da polento spet skuhamo doma," je dodal nekoliko nostalgično.

Hkrati je dodal, naj poskušamo razumeti drug drugega in sprejeti dejstvo, da nimamo vsi enakih pogledov in prepričanj.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Potrč (@markopotrc)

Priporočamo