Marko Potrč pokazal lepo družinsko fotografijo, a vsi so videli le sanjske noge Lili Žagar

Marko Potrč pokazal lepo družinsko fotografijo, a vsi so videli le sanjske noge Lili Žagar (foto: Blaž Vatovec) Blaž Vatovec
24. 5. 2021

Voditelj Marko Potrč je nedavno dopolnil 41 let, ob tem pa je potegnil črto in pogledal, kaj vse mu je do zdaj prineslo življenje.

"Spet eno naokoli. Vsako leto se ozrem nazaj in poskušam sam pri sebi na nek način potegniti črto. Pretehtati. Pogledati, koliko in predvsem kaj nam je uspelo v letu dni pridobiti. Nam, ne le meni, pišem zato, ker ko imaš družino, ne gre več samo zate. Si del celote. In vlogo očeta dojemam kot veliko odgovornost, kot nalogo, da kar se le da veliko pridobimo vsi. Tako vrednotim stvari. Skozi oči vseh nas," je svojo izpoved ob rojstnem dnevu na svojem Instagram profilu začel Marko Potrč.

"Preteklo leto je bilo tudi za nas ... Bom rekel precej velik izziv. Intenzivnost dojemanja je bila seveda precej večja kot v kateremkoli drugem letu pred tem. Velike spremembe v našem domačem okolju, selitev v deželo daleč proč, veliko neznank. Zato sem danes razmišljal o tem, koliko nas je to obogatilo, obogatilo naša življenja."

"Ko hodim skozi fotografije preteklega leta, vidim najprej nam ljube, že znane kraje, morje, prijatelje, šport in nato se spomnim na trenutno negotovost ter spremembe. Nato se spomnim na kar nekaj poguma, odkrivanja nove dežele ter dih jemajoče kraje, ki so postali drugi dom. Vidim razburljive pustolovščine, goro novih izkušenj, vidim stara in nova prijateljstva ki so vzklila v deželi daleč proč ... In kar je zame kot očeta najbolj pomembno, vseskozi vidim nasmejane obraze moje družine. Čeprav ni bilo zmeraj enostavno, sva na stvari gledala kot na izzive in skrbela, da sta otroka vseskozi samo bogatela z novimi izkušnjami. Da sta bila svobodna ter odprta za nove izkušnje. In to mi ogromno pomeni. Največ!"

"Premoženje pride in gre. Bogat pa je kdor ima srečno družino, varno zavetje doma in iskrene prijatelje. Gledano skozi to, sem pri 41 kar bogat!"

No, številni pa so bolj kot Marka, opazovali sanjske noge Lili Žagar, ki jih lahko vidite že na prvi fotografiji, zares je prava lepotica, Marko pa velik srečnež, da jo ima v svojem objemu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Potrč (@markopotrc)

Priporočamo