Marko Potrč se je znova zaljubil

Vir: Story
16. 6. 2013

Priljubljena televizijska voditelja Lili Žagar in Marko Potrč sta konec maja že drugič postala starša. Eden izmed naših najlepših estradniških parov je svojo družino povečal za še eno članico, deklico Injo, ki se je pridružila štiriletnemu bratcu Tilnu.

Lili je imela že med nosečnostjo nekaj manjših težav, zato se je Inja rodila s carskim rezom. Marko, ki lebdi od sreče, je priznal, da je zanj, za Lili in Tilna nova družinska članica ljubezen na prvi pogled.

Voditelj, ki je sicer znan po tem, da ne razkriva rad svoje zasebnosti, je ob rojstvu hčerke tako srečen, da nam je iz njega vseeno uspelo izvleči prve občutke. "Lebdim, to je najkrajši opis. Super je, odlično. Najbolj me veseli, da imamo oboje, da lahko izkusim, kako je biti očka fantku in punčki. To je super," je povedal Potrč, ki je bil zraven tako pri rojstvu hčerke kot sina.

"Bil sem zraven, tako kot pri prvem. Teh trenutkov ne zamujam." Bo tudi pri tretjem? (smeh) "Počasi, da se maček obuje. Trenutno je to to, za zdaj ... Bomo videli, o tem še ne razmišljamo, temveč se koncentriramo na to srečo, ki jo imamo."

"Ime je izbral Tilen, ki se je sestrice zelo razveselil, pri teh letih pa tudi že dojema, da je starejši bratec. Odlično je, vsi zelo uživamo," nam je še zaupal Marko in dodal, da o tem, ali bo do Inje zelo zaščitniški očka, še ne razmišlja: "Predvsem si želim biti dober oče. Karkoli stoji za tem, pa je treba spoznavati dan za dnem, leto za letom. Želim si le, da bi imeli srečo v družini in se imeli radi, šele nato pride vse drugo."

Podrobnosti iz njune (sprva skrvnostne) ljubezenske zgodbe, ki jo medijski parček (čeprav sta Marko in Lili že zaročena) še vedno ni kronal s poroko, izveste v novi številki revije Story.

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 25/2013

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story Story 25/2013

Story Story 25/2013, od 12. 06. 2013