Marko Potrč si je otroški vrtec že ogledal!

Vir: Lea
25. 3. 2010

Zagotovo mu lahko zlahka verjamemo, da v novi službi izredno uživa. Izzivi ter kreativno delo, ki zahteva spontanost, so namreč prav to, kar mu je pisano na kožo in čemur se preprosto ne more upreti. Ker pa je povrhu vsega še jutranji človek, je njegova izbira zagotovo prava.

Kljub vrsti stvari, ki ga v medijih zanimajo, je vedno govoril, da je radio njegova ljubezen. Zanimivo je, da je tudi sicer precej medijskih obrazov, ki jim je radio nekaj posebnega. Pravijo, da zaradi nekega posebnega čara, ki ga je težko opisati.

Ker je svojo pot začel na radijskih valovih, najbrž ne preseneča, da se je vrnil za radijski mikrofon. Ponudba Radia 1 pa je bila očitno tista najboljša v več pogledih.

‘’Na tem radiu so res odlični pogoji za popoln užitek ob delu, saj med drugim sodelujejo z nemško-ameriško družbo BCI, ki je ena najuspešnejših medijskih družb svetovalcev in strokovnjakov na svetu. V tem vidim tudi enkratno priložnost, da še dodatno razširim svoje znanje. Dodaten bonus pa so po drugi strani razlogi, povezani z zasebnim življenjem, ki je zdaj veliko manj stresno,’’ pravi Marko.

Še vedno srečen ob Lili

Pri dokončni odločitvi za Radio 1 pa so vlogo verjetno igrali tudi zasebni razlogi. Odkar je oče, se je temu prilagodilo in spremenilo tudi njegovo siceršnje življenje. Dokler sta bila z Lili sama, sta obveznosti in zasebnost usklajevala drugače, predvsem lažje.

Z rojstvom sina Tilna pa so prišle spremembe. Marko si zdaj ureja čas in obveznosti tako, da je lahko čim več s svojo mlado družino. Z Lili, ali kot ji pravi, njegovo lepšo polovico, se usklajujeta tako, da je vedno nekdo od njiju s Tilnom.

"Ker sem jutranji človek, mi seveda ustreza, da v službo odhajam zgodaj in se zato vrnem ob času, ki mi omogoča, da lahko dan še izkoristim. Rad sem z družino in uživam, ko ob sinu vsak dan doživim kaj novega.’’

Verjetno pa mu je še posebno prav prišla priložnost, da je šel prek Radia 1 v vrtec, saj ga bo pozneje najbrž obiskoval tudi njegov sin Tilen. ‘’V vrtcu sem bil skoraj že konkurenca Arnoldu Schwarzeneggerju v filmu Policaj iz vrtcu,’’ se zasmeji.

Priporočamo