Marko Potrč takole ustvarja vez s svojim sinom, ponosen je do neba

Marko Potrč takole ustvarja vez s svojim sinom, ponosen je do neba (foto: Mediaspeed) Mediaspeed
16. 6. 2021

Rad pokaže, koliko mu pomeni njegova družina in kako je ponosen na svoja otrooka.

Marko Potrč in njegov sin Tilen imata prav posebno vez - očitno gre fant po očetovih stopinjah, saj je tudi sam navdušen športnik, kot je na družbenem omrežju razkril Marko z zapisom ob lepi fotografiji.

"Včeraj sva se ati in sinko lahko prvič odpravila skupaj na triatlonsko tekmo. No, Tilen na akvatlon, ati pa na triatlon. Malo je stvari za očeta, ki so lepše kot takšen »ati in sinko« dan na športnem dogodku. Ogromno mi pomeni, da ga lahko podpiram, spremljam in bodrim. Ko pa kot oče vidiš, da je sin na prvi tekmi uspel zasesti mesto na stopničkah, pa zmanjka besed. Tekmoval je z večjimi, starejšimi in v zaključku z zagriženo borbo uspel priti do tretjega mesta. Seveda ponos do neba!," je zapisal srečni očka in dodal, da jim je po njegovem super šprintu v triatlonu na zadnjem štartu dneva uspelo še zmagati s štafeto, v kateri je prevzel kolesarski del.

"Da sta ati in sinko oba stala na stopničkah je vsekakor velika pika na i, ampak gledati, kako odrašča, napreduje in ubira prave poti je tisto, kar pomeni največ. To so najbolj pomembne zmage!," še pravi Marko.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Potrč (@markopotrc)

Priporočamo