Marko Potrč: “Traven očita drugim tisto, kar je počel sam!”

Vir: Story
9. 4. 2010

Še pred letom dni je bila prva asociacija ob omembi Sveta na Kanalu A Marko Potrč. Voditelj je namreč prav od začetka sodeloval pri nastajanju oddaje, ki jo je prve mesece celo vodil čisto sam.

Prav zato so zadnji teden po razrešitvi urednika Bojana Travna številni mediji želeli prav Markov komentar k aferi. Ampak Marko se ni želel zapletati v zgodbo, ki jo je že pred časom zapustil, kljub govoricam, da bi lahko on oziroma njegova partnerica Lili zamenjala odhajajočega voditelja Uroša Slaka. Dokler ga nismo prepričali, da je prav za Story ekskluzivno povedal, da je tisto, kar Traven očita svojim (nekdanjim) šefom, počel tudi sam.

»Moji občutki so različni. Nikomur namreč ne želim slabega, tudi Bojanu ne. Me pa preseneča njegov odziv na to, kar se je zgodilo. Tudi sam namreč ni ravnal drugače, ko je šlo za odslavljanje ljudi. A konkretno lahko seveda govorim le o svoji izkušnji in tudi moj odhod je bil vse prej kot lep. Bojan mi je takrat z danes na jutri prepovedal delati,« je Travnovo odpoved komentiral Marko.

Nova Story že v prodaji

Story