Marko Potrč v najbolj športnem družinskem šovu Fittest Family

Oddaja bo spodbujala zdravo življenje in ekipno povezanost. (foto: Planet Tv) Planet Tv
Vir: Lady
1. 5. 2019

Maja na Planet TV prihaja povsem sveža tekmovalna oddaja, v kateri se bodo v športnih preizkušnjah pomerile najbolj fit družine. 

Oddajo Fittest Family bo na Planetu vodil Marko Potrč, ki zatrjuje, da gre za šov, kakršnega v Sloveniji še nismo videli. Slovenci smo znani kot športen narod, zdaj pa se bodo slovenske družine pomerile v edinstveni preizkušnji vzdržljivosti, moči, hitrosti in povezanosti. Kar 14 izjemno priprav­ljenih družin se bo na spektakularnih lokacijah spopadlo z najekstremnejšimi izzivi, zmagovalno superdružino pa na koncu čaka zlata nagrada – dobesedno.

Domov bo namreč odnesla zlato palico. Ekstremno družinsko preizkušnjo, ki nastaja v koprodukciji s hrvaškim RTL, bo pri nas vodil izredno športni Marko Potrč, na Hrvaškem pa je voditeljsko vlogo prevzela znana igralka in voditeljica Doris Pinčić Rogoznica. Kar 14 izjemno pripravljenih in povezanih družin tako iz Slovenije kot iz Hrvaške se bo pomerilo na neverjetnih poligonih, na katerih bodo morale pokazati ne le vzdržljivost, moč in hitrost, ampak tudi sposobnost sodelovanja. Ena od snemalnih lokacij šova je čudovita Istra, kjer so nastali osupljivi poligoni, ki jih bodo morale štiričlanske družine premagati s skupnimi močmi.

Najboljše družine bodo napredovale v naslednje oddaje, v katerih jih bodo čakali novi, še težji izzivi, vsako družino pa bodo med premagovanjem športnih izzivov motivirali in jo trenirali izkušeni športniki. “Delati pri takšnem projektu je sanjsko!” pravi Marko in dodaja: “Poligoni se razprostirajo čez več tisoč kvadratnih metrov in zajemajo tako morje kot tudi gozdove, širne poljane in skrivne temne hodnike starih utrdb. Gre za naslednjo generacijo tekmovalnih šovov. Za nekaj, česar v Sloveniji zagotovo še nismo videli. Niti približno!

Gre za razsežnosti, ki si jih tudi sam nisem znal predstavljati v takšnem obsegu, dokler nisem prvič stal na teh poligonih in na vseh ekstremnih lokacijah. Gre za izzive, o kakršnih smo kot ustvarjalci tovrstnih vsebin do danes lahko le sanjali.” Dogajanje bodo lahko gledalci spremljali tudi prek posnetkov z droni in športnih kamer. Na snemanju posameznega izziva je prisotnih več kot sto sodelujočih, saj so poleg ekipe, ki jo bomo videli na televiziji, tam tudi kaskaderji, potapljači in seveda reševalne službe. “Samo z besedami je ta šov nemogoče opisati,” dodaja Marko: “To je treba videti, da lahko dojameš!”

Družine bosta trenirala akrobata Filip in Blaž

Vsako družino bodo med premagovanjem športnih izzivov, ki bodo iz oddaje v oddaje težji, motivirali in jo trenirali izkušeni športniki: akrobatski dvojec F&B, ki ga sestavljata Filip Kržišnik in Blaž Slanič, smučarka Nika Fleiss, nekdanji rokometaš Vlado Šola, ki je s hrvaško reprezentanco v Atenah osvojil zlato olimpijsko medaljo, in eden najbolj priljubljenih hrvaških fitnes trenerjev Norbert Žmegač Kunić.

“Že samo stati poleg trenerjev, kot sta Nika Fleiss in Vlado Šola, dveh vrhunskih športnikov in olimpijcev, nama je vlivalo spoštovanje. Čeprav na poligonih stojimo kot tekmeci, rivali, imamo pozitiven odnos, poln humorja. Pomagamo si med seboj, si čestitamo za zmage in žalujemo ob slabih trenutkih. Lepo povezana družba športnega duha,” sta o sodelovanju z drugimi trenerji povedala Filip in Blaž, ki sta prevzela trening slovenskih družin. Mojstra telesnih izzivov sta bila zelo pozitivno presenečena tudi nad sodelujočimi družinami.

Na začetku družin namreč nista poznala in nista vedela, kdo so in česa so sposobne, med njimi so tako športniki kot posamezniki, ki se s športom ne ukvarjajo na dnevni ravni. “Ko sva družine vzela pod svoje okrilje in jih bolje spoznala, so naju pozitivno presenetile s svojo sposobnostjo povezovanja, delovanja pod pritiskom in borbo za skupen cilj,” sta povedala in dodala: “Lepo je videti družino, ki stopi skupaj, si pomaga, motivira in s skupnimi močmi premaguje ovire.”

Besedilo: A. P. K. // Fotografije: Planet tv

Priporočamo