Marko Potrč v telovadnici razkril zavidanja vredne mišice

Marko Potrč v telovadnici razkril zavidanja vredne mišice (foto: Planet TV) Planet TV
1. 10. 2018

Voditelj Marko Potrč, ki smo ga v lanski sezoni lahko spremljali v oddaji The Biggest Loser, je zagrizen športnik, ki poskrbi, da vsak dan razmiga svoje telo.

Marko Potrč je že v času vodenja šova The Biggest Loser Slovenija pokazal, da je velik zagovornik zdravega načina življenja. Skrbno načrtuje vsak svoj obrok in pazi, da v telo dnevno vnese dovolj hranljivih snovi.

Poleg prehrane pa za svoje telo skrbi tudi z redno vadbo, ki se jo trudi kar največkrat vključiti v svoj naporen vsakdanjik. "Vsak dan, ko lahko v poln urnik vrinem trening, je dober dan! Delam na tem, da je vsak dan, dober dan. Ker me veliko ljudi zadnje čase sprašuje “Kako?”, lahko dam odogovor “Tako!”. Štiri leta discipline, fokusa in predanosti. Ni popuščanja. Ni izgovorov. Ne pri treningu, ne pri hrani. In to z veseljem ter užitkom. Ker mi dobro počutje in dober občutek v mojem telesu preveč pomeni" je zapisal na svojem Instagram profilu in objavil fotografijo jutranjega treninga.

No, ob fotografiji so verjetno številni pozeleneli, kako tudi ne bi, ko pa je Marko pokazal izklesane mišice, ki se jih ne bi branil noben moški. Vsakodnevni treningi se še kako poznajo na njegovem telesu, trud pa je vsekakor poplačan.