Marko Potrč zaprl usta vsem tistim, ki so govorili, da z Lili Žagar ne bosta prav dolgo skupaj

Marko Potrč zaprl usta vsem tistim, ki so govorili, da z Lili Žagar ne bosta prav dolgo skupaj (foto: Planet TV) Planet TV
22. 10. 2018

Voditelja Marko Potrč in Lili Žagar sta se spoznala na televiziji in kaj kmalu so med njima preskočile iskrice, njuna ljubezen pa je tudi po 11 letih še vedno trdna kot prvega dne.

"To je samo za PR ... So rekli pred dobrimi enajstimi leti. Midva pa še kar vztrajava," je na svojem Instagram profilu zapisal Marko Potrč in s tem zavezal jezike vsem tistim, ki so na začetku dvomili v njuno ljubezen in mislili, da je njuna veza le za medije in da v resnici zadaj ni ljubezni. 

Lili Žagar in Marko Potrč sta se spoznala na POP TV, kjer je Marko vodil oddajo Svet na Kanalu A, Lili pa je bila takrat še novinarka, ki je kasneje dobila priložnost za vodenje oddaje Svet na Kanalu A.

Med njima je hitro preskočila iskrica in danes imata čudovito družino, na katero sta oba izjemno ponosna. Vsekakor veljata za enega najlepših medijskih parov pri nas, v objemu drug drugega pa ves čas žarita.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

To je samo za PR... so rekli pred dobrimi 11-timi leti. Midva pa še kr vztrajava 😉 💋 #couplesgoals #family #happiness

A post shared by Marko Potrč (@markopotrc) on

Priporočamo