Marko Potrč zdajle tako uživa, samo poglejte ta razgled z njegove terase

Marko Potrč zdajle tako uživa, samo poglejte ta razgled z njegove terase (foto: Mediaspeed) Mediaspeed
8. 6. 2021

Narava, ki obkroža dom njegove družine, je čudovita.

Marko Potrč si na svoji terasi rad privošči kakšno kavico, očitno pa je tudi, zakaj. Okolje, v katerem živi skupaj s svojo srčno izbranko Lili Žagar in z njunima otrokoma, je pomirjujoče in v tem letnem času cvetoče ter zeleno.

Svojim sledilcem na družbenem omrežju je tokrat pokazal lepe prizore in ob tem zapisal: "Če za srečo ne potrebuješ veliko, si lahko večkrat srečen. Pogled na lipo, ki jo je posadil moj dedi, kava z Lili in 5 minut miru in čas za otroka… ok, pa čas za kak trening potem seveda tudi."

Očitno je, kje Marko najde svoj mir in si nabere energijo za vsakdanje obveznosti, kajne? Njegovi sledilci so se strinjali, da je njegov dom res idiličen. Nekateri pa so ob pogledu na lipo, ki stoji pred njegovo hišo, hudomušno ugotavljali, da bodo zagotovo imeli veliko lipovega čaja.

Sicer sta Marko in Lili že večkrat odprla vrata in pokazala notranjost svojega doma. Odločila sta se za pasivno hišo, saj sta želela, da je iz čim bolj naravnih materialov, pa tudi da ustreza okolju, v katerem se nahaja. V njej se družina počuti lepo, ob pogledu na čudovito okolico pa lahko še kako razumemo, zakaj je tako.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Potrč (@markopotrc)

Priporočamo