Marko Potrč zgoraj brez: Pokazal je svoje izklesano telo, rezultat trdega dela

Marko Potrč nam je pred oddajo zaupal, da je tudi njegova družina še kako vključena v športne aktivnosti. (foto: Planet Tv) Planet Tv
26. 5. 2020

Priljubljeni televizijski voditelj Marko Potrč slovi tudi kot zagrizeni športnik. Pred kratkim je praznoval 40. rojstni dan, ob tem pa je objavil sliko in marsikoga naravnost osupnil.

Njegove mišice so izklesane, kot da bi se poklicno ukvarjal z bodybuildingom! Zagotovo nihče ne bi rekel, da je vstopil v peto desetletje svojega življenja. Ob tej priložnosti je na svojem Instagram profilu zapisal:

"Serbus 40! Ko sem jih štel okoli 20, sem 40 letnike dojemal kot že skoraj stare ljudi. No, pa smo tukaj danes. Ampak odkrito. Ni tak švoh. Imam čudovito družino, dom v katerem ne manjka topline, prijatle s katerimi me povezujejo lepi hobiji in odkrito povedano se tudi v mojem telesu počutim tako dobro, kot se nisem pri 20-ih.  Je pa res, da nič od naštetega ni prišlo brez truda, brez energije ali tako rečeno “samo od sebe”. Za vse v življenju več ali manj velja, da žanješ to kar seješ. In danes je en tak dan, ko se malo ozrem nazaj. Ne bom zdaj razlagal, kako težko je bilo kaj, ker vsak, ki želi nekaj doseči v življenju ve, koliko neprespanih noči, koliko odpovedovanja, dela in tudi tveganja je potrebnega za to. Kolikokrat se moraš vgriznit v jezik, biti tiho in požreti marsikaj. Ampak prav na tak dan kot je zame danes, vidiš, da je iz vsega tega nekaj nastalo. Na različnih področjih. In to je dober občutek. Privoščim ga vsem! Mejte lep večer. Jaz ga zagotovo bom."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Serbus 40! 🎂 Ko sem jih štel okoli 20, sem 40 letnike dojemal kot že skoraj stare ljudi 😄 No, pa smo tukaj danes. Ampak odkrito. Ni tak švoh. Imam čudovito družino, dom v katerem ne manjka topline, prijatle s katerimi me povezujejo lepi hobiji in odkrito povedano se tudi v mojem telesu počutim tako dobro, kot se nisem pri 20-ih 💪🏻😁 Je pa res, da nič od naštetega ni prišlo brez truda, brez energije ali tako rečeno “samo od sebe”. Za vse v življenju več ali manj velja, da žanješ to kar seješ. In danes je en tak dan, ko se malo ozrem nazaj. Ne bom zdaj razlagal, kako težko je bilo kaj, ker vsak, ki želi nekaj doseči v življenju ve, koliko neprespanih noči, koliko odpovedovanja, dela in tudi tveganja je potrebnega za to. Kolikokrat se moraš vgriznit v jezik, biti tiho in požreti marsikaj. Ampak prav na tak dan kot je zame danes, vidiš, da je iz vsega tega nekaj nastalo. Na različnih področjih. In to je dober občutek. Privoščim ga vsem! Mejte lep večer. Jaz ga zagotovo bom 😄 #40years #40yearsold

A post shared by Marko Potrč (@markopotrc) on

Marko ne skriva dejstva, kako izjemno ponosen je na svojo družinico,na otroka in njegovo Lili Žagar, upravičeno pa je lahko ponosen tudi nase. Čestitkam ob rojstnem dnevu se pridružujemo tudi v naši redakciji in Marku želimo veliko uspeha še naprej. Vse najboljše!