Marko, Sanja, Črt: Resničnostni prijatelji

Marko iz BB velja v družbi 
za pravega zabavljača, 
a se le stežka skrije, saj ga je 
zaradi košarkarske višine 
nemogoče spregledati v množici. (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv
Vir: Nova
6. 6. 2016

Primorski trio – Marko Jovanović iz Big Brotherja, Sanja Kerić in Črt Banko iz Bara – so že leta povezani med sabo, saj jih nekako veže primorska družba oz. pravo prijateljstvo, ki so ga po obiskih v resničnostnih šovih le dodatno nadgradili.

V zadnjem času smo opazili, da so Marko, Sanja in Črt nerazdružljivi, saj se z veseljem odpravijo na najrazličnejše družabne dogodke po Sloveniji, kjer jih pričakajo kot prave zvezdnike. No, mi smo zaslišali kar zgovornega Črta Banka, da nam iz prve roke razkrije ta odnos, ki je med njimi, ter kaj načrtujejo skupnega zakuhati v prihodnje.

"Odkar je Marko prišel iz BB, smo ga s prijatelji zažurirali malo več, saj je tudi on potreboval malo smeha, malo življenja in pravega druženje s prijatelji. Če ga kdo vsaj delno razume, sva to jaz in Sanja," nam pove Črt in nadaljuje: "Pred časom smo odšli skupaj na Spring break Kanegra in se dejansko znoreli. Znamo ga zažurat pošteno, tudi če je starostna razlika med nami nekoliko večja in tudi če smo z različnih šovov. Zavedati se je treba, da smo vsi trije iz Pirana in po temperamentu smo si zelo blizu. Vsak se je po TV pokazal, kakor je želel, v resnici smo si pa podobni. Ker se vsi trije zelo dobro razumemo, se bomo tudi v bodoče marsikje pojavili skupaj, in dokler se imamo fajn, je to super. Sam bi temu rekel: "Bilo kuda Pirančani svuda."

Najpomembnejše pa je to, da nas povsod zelo pozitivno sprejmejo. Mene skoraj nikjer ne vidijo, ker sem nizek, a je Marko pravi, saj popravi povprečje in nas izda."

Priporočamo