Marko Šobot poletel na Tajsko

14. 11. 2012 | Vir: Govori.se
Deli

V teh dneh je na svetovno lepotno tekmovanje odpotoval Marko Šobot, mister Slovenije 2012 za mistra International, ki se bo tako kot njegov predhodnik Žan Cvet poskušal prebiti do vrha lepotnega Olimpa.

Žanu je lani uspelo priti med 10 najlepših na svetu, zdaj pa že žanje uspehe svojega dela na Kitajskem, kjer je podpisal pogodbo z eno izmed tamkajšnjih modnih agencij.

Mister Marko Šobot verjame vase in v uspeh slovenske delegacije, kar je povedal tudi na uradni tiskovni konferenci tik pred odhodom na Tajsko: "Vedno, ko v čem tekmujem, si želim zmage in tudi tokrat je tako! Seveda pa bomo o realnih možnostih lahko govorili šele, ko bomo tam in bomo v živo spoznali konkurenco."

Dolenjski lepotec se je skupaj s predstavnico organizacije Nino Uršič v ponedeljek odpravil na Daljni vzhod, navdušenja pa ob tem ni skrival: »Resnično se veselim edinstvene avanture. Razburjenje je toliko večje tudi zato, ker prvič letim z letalom.«

Novomeščan je še povedal, da bo s sabo vzel talisman, ki ga nosi na verižici. Povedal je še, da bo tamkajšnjim organizatorjem in visokim predstavnikom podaril skulpturo človeške ribice in blestel v unikatnih čevljih oblikovalke Alje Novak. Ali mu bodo talismani prinesli srečo, bo znano že čez nekaj tednov.