Marko Vozelj pokazal, kako je za vikend užival v ženinem objemu, tukaj so fotografije

28. 11. 2023
Deli
Marko Vozelj pokazal, kako je za vikend užival v ženinem objemu, tukaj so fotografije (foto: Arhiv)
Arhiv

Marko Vozelj ne skriva, da bo december zanj kar naporen in zato si je tik pred njim vzel še malo oddiha.

"Kratek pobeg pred veselim decembrom... Kras tour in nabiranje moči za Zimsko pravljico🍁🍁❄️❄️🌟" je na svojem Instagramu zapisal Marko Vozelj in ob tem pokazala svojo lepo ženo, s katero sta že vrsto let zelo skladen par in skupaj imata tudi dve hčerki, ki ju seveda obožujeta, a ne skrivata, da je starševstvo v vsakem obdobju tudi velik izziv. 

Ta naša igralka, ki jo poznamo vsi, po hudi izgorelosti takole zdaj preživlja vikende

"Upam, da sem jima dal eno lepo, pozitivno popotnico, vendar pa se moramo starši – pa ne samo starši - zavedati tudi tega, da nihče ni nikogaršnja last. V intervjujih velikokrat izpostavim stavek, ki mi ga je nekoč kot posvetilo napisal zdaj že pokojni Andrej Žigon, ki je bil profesor angleščine, slovenščine, jaz pa sem mu rekel kar vagabund," je razkril za Onaplus.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Vozelj (@markovozelj)

"Bil je ena taka velika odprta glava. Napisal je: »V ljubezni si prilastiti pomeni izgubiti.« Včasih mislimo, da nekoga ljubimo, pa si ga dejansko želimo prilastiti - to ni ljubezen. Tudi otroke seveda neizmerno ljubimo, vendar si jih ne smemo lastiti. Zgolj podarjeni so nam in srečni moramo biti, da je tako," je pred časom povedal v intervjuju za Onaplus.

Seveda pa se odnosi s hčerkama z leti spreminjajo in Marko se tega dobro zaveda. "Odnos je seveda drugačen, kot je bil še pred pol leta ali enim letom. Kot starš nisem ravno najmlajši. V primerjavi z mojo generacijo sem imel otroke relativno pozno. Moji bivši sošolci so namreč večinoma že dedki in babice. Zdi se mi, da dinamika odnosa med Zalo, Mašo, mano in ženo Tino zelo dobro poteka. Dinamika odnosa se sicer ves čas spreminja, ampak ko pridejo najstniška leta, je ta preskok še toliko večji," je dodal.

Marka se mnogi seveda še vedno spominjajo kot člana skupine Čuki, mnoge pa seveda vedno znova zanima, če je med njimi kaj starih zamer in kako se danes razumejo, ko se srečajo. "Smo v lepih odnosih. Od tega, ko sem šel na svoje, je zdaj minilo že 14 let. Neizmerno sem hvaležen, da sem bil v taki glasbeni skupini, ki je na področju slovenske popularne glasbe gotovo postavila pomemben mejnik; ne samo v glasbenem smislu, ampak tudi v smislu razumevanja samega glasbenega posla."

"Ko sem šel stran od Čukov, je 90 odstotkov ljudi, ki so nas spremljali, zagotovo menilo: »Zakaj mu je bilo treba tega? Fant se je skregal z belim kruhom.« Tega še danes ne znam povsem razložiti, ampak takrat je bil v meni občutek, da se mora zgoditi še nekaj naprej. Še sam nisem vedel, če mi bo uspelo. Mi je pa ob strani stala družina, saj so bili vmes tudi zelo težki trenutki." 

Danes je Marko na solo poti izjemno uspešen in seveda tudi še vedno zelo popularen in treba je povedati, da mu tudi oboževalk v vsem tem času ni zmanjkalo, saj so še vedno nore nanj in to se vidi tudi na njegovih dobro obiskanih nastopih, kjer ga publika vedno odlično sprejme in z njim v en glas poje vse njegove komade, ki so se jim že davno usedli v srce in jim zlezli pod kožo.

Bonus video: Pogovor z Domnom Valičem.