Mars festival se vrača!

Vir: Govori.se
20. 4. 2010

Mars Ljubljana – Zagreb Trans Europe festival se letos vrača v novem terminu ter v sveži preobleki. Ljubljano bodo ritmi stresali v četrtek, 27. maja 2010, zagrebški del festivala pa bo potekal v petek, 28. maja 2010.

Letošnja izdaja Mars festivala bo razširila svoja obzorja, saj bo v nasprotju z prvim letom, ko so se na odru ljubljanskih Križank predstavili samo slovenski ter hrvaški izvajalci, tokrat pokukala tudi v tujino.

Skunk Anansie bodo tako headlinerji letošnjega Mars festivala na njihovem premiernem nastopu v Sloveniji. Nastop v okviru Mars festivala je del velike povratniške turneje, prve po več kot osmih letih premora. Ena najbolj priljubljenih britanskih zasedb 90 let preteklega stoletja se je ponovno zbrala lansko leto ter ob albumu Smashes and Trashes, albumu največjih uspešnic, za letošnje leto napovedala nastope na nekaterih najvidnejših evropskih festivalskih dogodkih kot so PinkPop na Nizozemskem, Heineken Jammin v Italiji ter Southside in Hurricane v Nemčiji.

Poleg že napovedanih Skunk Anansie pa se bo slovenski javnosti po več kot letu dni premora od slovenskih odrov predstavila tudi reška rock zasedba Urban&4.

Predprodaja vstopnic: DALLAS MUTE SHOP, Rimska ulica 14, 1000 Ljubljana, www.eventim.si, www.vstopnice.com, Kompasove poslovalnice, trgovine Big Bang, Petrolovi servisi, blagajna Hale Tivoli, blagajna Križank, TIC poslovalnice, Modri študentski servis, E-študentski servis in ostala prodajna mesta Eventim-a. Telefonska prodaja na 031 349 000 (pon-pet 9h-18h).

Se vidimo na Marsu!