Martin Štibernik: Ima vročo telefonsko številko

Vir: Lea
10. 2. 2010

Martin Štibernik, član zasedbe FusionPop, ki je svoje čase ‘vlekel’ harmoniko pri ansamblu Slapovi, je letos edini slovenski avtor, ki ima na Emi kar tri skladbe.

“V celoti sem napisal skladbo Od tod do večnosti za pevko Saro, z Dejanom Radičevićem sem napisal skladbo Dež za Nino Pušlar in kot producent sodeloval pri skladbi Moj si zrak Marka Vozlja,” je povedal Martin, katerega telefonska številka je zadnje dni najbolj vroča pri nas.

“Z vsemi izvajalci se je seveda treba pred takšnim festivalom uskladiti in pripraviti potrebno za čim boljšo izvedbo, poskrbeti za vse sodelujoče in dati pesmi celotno zgodbo, ki bo ljudem tudi nekaj povedala,” je prepričan Martin, ki ima s pesmijo Evrovizije in Emo že dobre izkušnje, saj na tem festivalu sodeluje že od leta 1998.

“Najprej so bili Victory, potem Karmen Stavec, s katero smo tudi zmagali, in pa Omar Naber, kjer sem sodeloval kot aranžer njegove pesmi Stop, tako da izkušnje so, želje pa tudi,” je vedno skromno nasmejan Martin, ki pa je že skoraj osem let tudi srečen s svojo izbranko Jasmino.