Martin Štibernik in Jasmina: Poroko skrila pred prijatelji

Vir: Story
23. 10. 2010

Eden izmed najbolj plodnih slovenskih avtorjev Martin Štibernik, ki je podpisan pod številne glasbene uspešnice, in njegova žena Jasmina, s katero je združen tudi pri promociji in prodaji blagovne znamke Cango & Rinaldi v Sloveniji, sta pred kratkim po sedmih letih skupnega življenja dahnila usodni da.

A čeprav zagotovo in na ves glas, sta to Jasmina in Martin storila skoraj povsem na skrivaj. Zaupala sta nam, zakaj sta se odločila za poroko, ki sta jo skrila tako pred mediji kot tudi pred prijatelji.

»Meniva, da se za poroko odločiš zaradi sebe. Poroka je intimna stvar, prijatelji so razumeli in so celo podpirali najino odločitev. Želela sva si malo drugačno poroko! Imela sva že določeno, kje in kako bi bilo najlepše. Ker se vedno znova rada vračava v Izolo, sva se namreč odločila, da najino skupno pot skleneva prav tam. Poročila sva se v Manziolijevi palači, ki je najstarejša stavba v Izoli in je res nekaj posebnega. Kar se tiče medijev, pa nisva nikoli hrepenela po medijskem pompu - raje imava svobodo in mir ter se zavedava, da nisva nobeni izjemi!«

Sicer pa je bila poroka v najožjem družinskem krogu. Prisotni so bili le starši, brata in posebna gosta – njuni poročni priči. Martinova je bil Enzo Hrovatin (nekdanji član zasedbe Faraoni), Jasminina pa Marko Vozelj. Poleg sta bila tudi fotografa, ki sta Martinova bratranca, in vse boljše polovice, ki so spadale zraven.

Nova Story že v prodaji

Story