Martin Štibernik: Srečo našel v Jasmininem objemu

Vir: Story
6. 6. 2010

Njuna zgodba se je začela pred pravljičnimi sedmimi leti, in čeprav sta oba takrat ravno zdravila svoji srci po preteklih vezah, sta hitro stkala prijateljstvo, ki je šele čez čas preraslo v ljubezen, ki drži še danes.

“Naučil me je, kako se zares posluša glasba in ve, da če mu omenim, kaj me moti pri neki skladbi, da sem to povedala iskreno. Všeč mi je, ker moje mnenje spoštuje,” o povezanosti razloži Jasmina.

In Martin je Jasmino poslušal tudi, ko mu je predstavila njun drugi, novi skupni projekt, ki sta ga pred dobrim mesec dni skupaj z Jasmininim bratom Jasminom in njegovim dekletom Erno začela pisati pod imenom Cango & Rinaldi.

“Odločili smo se, da odpremo trgovino z modno dizajnersko ponudbo. Čeprav smo se vsi štirje zavedali, da bomo zagrizli v trd oreh, smo po slabem letu dela in razmišljanja z odprtjem in prvimi rezultati zadovoljni. Trgovina, ki jo imamo v poslovni stavbi Diamant v ljubljanskem BTC-ju, je dobro obiskana, veseli pa nas, da smo večino stvari naredili sami, najeli smo le arhitekta,” je na skupne dosežke ponosna Jasmina.

Nova Story že v prodaji

Story