Martin Vidmar (Ljubezen po domače) bo ljubezen našel drugje!

Martin Vidmar (Ljubezen po domače) bo ljubezen našel drugje! (foto: POP TV) POP TV
5. 5. 2018

Martin Vidmar pravi, da se je prijavil za sodelovanje v oddaji Ljubezen po domače preprosto zato, ker je želel spoznati sorodno dušo. V oddaji sicer ni osvojil srca Vesne Šošterič, a verjame, da bo kaj kmalu spoznal pravo.

Za sodelovanje se je odločil tudi zato, ker je želel spoznati kako zadeva poteka. »Tako malo za res, malo za hec, sem si rekel.« Domači nad Martinovo prijavo v oddajo niso bili pretirano navdušeni, a so dogajanje budno spremljali.

Prvi vtisi o Vesni in domačiji

Ko je Martin prvič videl Vesno, so ga preplavili mešani občutki. »Marsikaj mi je bilo na Vesni všeč, marsikaj pa tudi ne. Njen izgled me je pozitivno presenetil.«

Ko je skupaj s sotekmovalci prišel na Vesnino domačijo, je bil nad njo navdušen. »Zelo lepo je bilo. Vse je zelo urejeno. Bil sem fasciniran.« Prijeten in topel vtis sta na Martina pustila tudi Vesnina starša, ki sta gostoljubno sprejela vse »ženine« v njun dom.

Kaj pa sotekmovalci?

S sotekmovalci se je Martin dobro razumel in pravi, da ni bilo nobenega rivalstva. »Dobro smo se razumeli. Edino Gorazd je bil malo zmeden.« Ko je Gorazd moral zapustiti Vesnino kmetijo, Martinu ni bilo ravno vseeno zanj. »Vendar kaj češ, to je igra.«

Ko Martina povprašamo ali si morda upa napovedati, katerega bo Vesna izbrala, ne okleva. »Joškota! Katerega pa!?«

V službo in domov

Martin prihaja iz Vojnika. Njegov delavnik je dokaj enoličen. »Zjutraj ob petih vstanem, grem v službo in okoli 14-ih pridem domov. Potem se lotim opravil okoli hiše.« Martin živi skupaj s starši in starejšim bratom, ki si je že ustvaril družino. Poleg službe rad poprime za delo tudi v okolici hiše in s tem pripomore k temu, da je njihov dom vedno urejen. V prostem času rad malo kolesari po bližnji okolici.

Besedilo: Aleš-Rod // Foto: Arhiv POP TV

Priporočamo