Martina Ipša in Janja Zdolšek: Na poročnem potovanju v Grčiji

Martina Ipša in Janja Zdolšek: Na poročnem potovanju v Grčiji (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Story
6. 8. 2017

V Hotelu Habakuk pod vznožjem mariborskega Pohorja sta si večno zvestobo obljubili stand-up komičarka Martina Ipša in Janja Zdolšek, direktorica Zavoda za kulturo Maribor. Nekaj dni po slovesni poroki pa sta mladoporočenki spakirali kovčke in odleteli na poročno potovanje v Grčijo.

Martina in Janja sta nekaj dni po poroki odpotovali na poročno potovanje. Kot sta nam zaupali, sta se prepustili razvajanju v grških lepotah na otoku Krf. "Grčija nama je že od nekdaj všeč in z agencijo Sonček smo izbrali romantično destinacijo. Preživeli sva nepozabne trenutke v hotelu TUI Sensimar Nissaki Beach by Atlantica, ki je obdan z olivnimi drevesi ob peščeni plaži. Prvič sva z Janjo uživali v paketu all inclusiv in moja edina misel je bila, kako bom lahko pojedla vse, kar mi bodo dali?" je v šali dejala Martina.

Z Janjo se iz hotela nista premaknili, saj sta imeli vse na dosegu roke. "Že hotel je ponujal razvajanje, do prijaznih zaposlenih, ki so tam delali, večerni program je bil dober, hrana pa je bila vrhunska, kar mi je seveda pomembno. Res hvala turistični agenciji Sonček za predlog te destinacije. Zadeli so v polno." Janja in Martina sta se popolnoma predali počitku.

"Nič nisva počeli, ampak to kakovostno. (smeh) Prvič sva uživali ponudbo all inclusive, zato sva poležavali na plaži, se kopali in sončili. No, v mojem primeru senčili. Igrali sva tudi bingo na plaži in dobili. V hotelu so nama pripravili prav posebno dobrodošlico ter čestitke za poroko. Ko sva prišli v sobo, naju je čakala steklenica penine. To je prijaznost, ki je ne bom pozabila," še pove Martina. "To poročno potovanje je bilo ravno to, kar sva potrebovali in si želeli. Zaradi dela sva čez leto veliko med ljudmi in redko dobiva priložnost, da sva sami. Če temu dodamo še morje in sonce, pa je še bolje."

MIMA

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story31/2017

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story 31/2017

Story 31/2017, od 27. 07. 2017