Martina Plohl (Zvezde plešejo): Po plesu na urgenco!

Martina Plohl (Zvezde plešejo): Po plesu na urgenco! (foto: Igor Zaplatil) Igor Zaplatil
Vir: Nova
22. 4. 2018

Plesalka je v aktualni sezoni šova Zvezde plešejo dobila novega soplesalca. Raperja in borca Denisa Porčiča Chorchypa je tako zamenjal igralec Rok Kunaver, parček pa se je na parketu dobro ujel. Temu navkljub pa sta morala pred dnevi razočarano zapustiti plesišče in se posloviti od šova.

Zaradi odlične energije med njima so se pojavile govorice, da se med njima plete celo nekaj več, kar sta oba zanikala, tovrstne špekulacije pa niso za lepotičko nič novega, saj so ji že lani očitali afero s Chorchypom.

In kako se fanta med seboj razlikujeta? "Zanimivo je, da nisem dobila soplesalca, ki bi bil zelo podoben Chorychipu iz prejšnje sezone. Z Rokom ni bilo treba toliko trenirati, saj si stvari hitro zapomni. Je pa res, da jih zelo rad spremenil po svoje. Denis je morda potreboval malo več časa, vendar je potem tako tudi ostalo, Rok pa se je hitro naučil, spremenil in naredil po svoje. Največkrat je dodal stvari," prizna Martina, ki je polna hvale na račun soplesalca. Igralec ji je namreč pustil veliko svobode.

Prav zato je pomagal Martini tudi pri kreiranju koreografije: "Rad se poistoveti z likom, vlogo, plesom. Predvsem sem bila tu zato, da mu postavim pravila, ki jih v plesu mora spoštovati. Vse drugo pa že ima." Tudi sama se je med plesom marsikaj naučila, saj je po njenem mnenju Rok človek številnih talentov.

"Njegova največja prednost je občutek do sočloveka. Vse gradi na občutkih, zato mu ustreza plesanje v paru. Bolj sva bila v stiku, več je bilo njegove teže prilepljene na moje telo, lažje mu je bilo. Če sva se držala le z eno roko, mu je bilo že težje. Ko se nauči, opusti razmišljanje in gre čez občutek, naravno gibanje, ki ga čuti od soplesalke," še prizna. 

Na urgenci!

Pred dnevi nas je kontaktirala naša bralka in sporočila, da je Martino srečala na ljubljanskem kliničnem centru na urgenci. Seveda smo se odločili, da to preverimo. "Res je, v približno drugem tednu šova so se pojavile bolečine, zdravniki pa so ugotovili, da se je očitno obnovila stara poškodba. Ta se je pojavila že v prvi sezoni, očitno je Denis pustil velik pečat," nam je v pogovoru zaupala Martina in povedala, da je že takrat odhitela k zdravniku, ki je mimogrede pogledal poškodbo in zatrdil, da ni nič hujšega. "Očitno pa se ni dobro zacelilo. Najprej sem mislila, da je počeno rebro, a se je izkazalo, da gre za zlom drugega rebra pod ključnico. Na srečo so zdravniki tokrat reagirali, kljub temu pa sem vse do zdaj vadila s poškodbo. Nisem se namreč želela komurkoli smiliti in na veliko razlagati, kaj vse me boli. Malo sem stisnila zobe , pa je šlo," z veliko mero pozitivizma pove Martina. S pomočjo močnih tablet proti bolečinam ji je to tudi uspelo, po izpadu iz oddaje pa se bo lahko posvetila mirovanju. Tako upa, da bo v tretjo sezono vstopila povsem zaceljena.

Foto: Igor Zaplatil

Priporočamo