Martina Šraj: Pridna na vseh področjih

30. 5. 2012 | Vir: Govori.se
Deli
Prikupna Martina se pripravlja še na snemanje videospota za pesem Plešeta.

19- letna študentka pravne fakultete se je slovenski javnosti vidneje predstavila na Emi 2010. Z avtorsko skladbo »Dovolj ljubezni« je v finalu kot debitantka požela precej zanimanja s strani glasbenih kritikov.

Leto kasneje je nastopila v oddaji Slovenija ima talent ter navdušila publiko in strokovno žirijo s svojim ženstvenim vokalom in občutkom za interpretacijo. Martina kljub enoletnem medijskem zatišju ni počivala. Svoj vokal je izpopolnjevala na urah solo petja ter pripravljala nov avtorski program. Svojo zbirko tekstov, je nedavno predstavila priznanemu producentu in komponistu Roku Golobu, ki je za njen vokal uglasbil pesem »Plešeta«.Martinin novi singel se že vrti od začetka maja po vseh slovenskih radijskih postajah do konca meseca, pa bo izdan tudi videospot.

Zadnje čase je Martina zelo zaposlena s promocijo svoje nove pesmi in videospota. Poleg tega pa nastopa tudi v muzikalu Mamma mia! in opravlja izpite na pravni fakulteti zato, ji ostane malo časa za ostale stvari. Sprosti pa jo sprehod s svojo psičko Bony ali tek v naravi ki jo napolni z novo energijo.