Martina Vrhovnik: S fantom sta delovni par

Martina Vrhovnik (foto: Aljoša Videtič) Aljoša Videtič
Vir: Story
18. 8. 2014

Vizažistka Martina Vrhovnik se s fantom Aljošo Videtičem, ki je priznani poročni fotograf, večkrat loti skupnih projektov, kjer tudi sama poprime za fotoaparat. Letošnje poletje sta skupaj uspešno 'oddelala' kar nekaj skupnih porok, samo v Toskani tri.

"Ker imava rada to delo, se prepletata delo in užitek. Ponavadi prispeva na kraj dogodka dan pred poroko. Treba je poiskati vse lokacije za fotografiranje, spoznati mesto, poročni par. Vedno je treba vložiti ogromno časa za iskanje zanimivih lokacij z namenom, da poročni dan poteka brez nepotrebnih presenečenj. Vendar je končna poročna zgodba prepojena tudi s kombinacijo srečnih naključij. Seveda medtem tudi zelo uživava."

Večina bi ji te 'delovne' počitnice s partnerjem zavidala, vendar sama pravi, da ni veliko časa za uživanje v dvoje.

"Aljoša je odličen profesionalni poročni fotograf, ki slika poroke pri nas, zelo veliko pa tudi v tujini. In ker delo ličenja nevest obožujem že 18 let, se najino delo lahko prepleta. Če se nevesta in družice odločijo, da bi jih jaz ličila, odideva skupaj na pot, če le imam čas zaradi dela v studiu. Na poroki sem prisotna za popravke ves dan. Takrat pa vzamem v roke fotoaparat in postanem drugi fotograf na poroki. Obožujem slikanje detajlov. Zelo sem počaščena, da lahko s svojim delom dopolnim celotno poročno zgodbo. Vse poroke na destinacijah so zelo naporne, vendar hkrati zelo prijetne. Hkrati spoznavam nove ljudi, kraje in kulture. Zato se s takšnih porok vedno vrneva polna lepih spominov."

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 34/2014

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story Story 34/2014

Story Story 34/2014, od 14. 08. 2014