Martina Vrhovnik: S slikarjem nista par

Vir: Nova
22. 3. 2011

Nekdanja žena šarmantnega igralca Sebastjana Cavazze, Martina Vrhnovnik, naj bi imela novega partnerja. Vsaj tako pravijo go­vorice, ki so prišle na naš naslov nova@adriamedia.si. Govorice pravijo nekaj, znana vizažistka pa nam je zaupala tudi svojo resnico.

Naša redna bralka nam je zaupala, da so Martino večkrat opazili v Mengšu, in sicer v družbi znanega slikarja Anžeta Gallusa Petelina, s katerim so jo povezovali že pred kratkim. »Prepričana sem, da nista zgolj prijatelja, kot sta zatrjevala. Včasih pride on v trgovino in nakupuje s popackanimi hlačami. Zadnjič je kupil tudi šop tulipanov, ki jih je skupaj z vrečkami peš odnesel po ulici, kjer živi Martina,« je zapisala naša bralka.

Lepotičko smo takoj poklicali in jo ujeli na letališču v Benetkah, ko se je odpravljala na sončni Mauritius. »Z Anžetom sva samo dobra prijatelja, ki se v zadnjih mesecih veliko druživa in si posojava čopiče. (smeh) Zdaj ravno odhajam na 14-dnevni oddih na Mauritius in grem čisto sama,« je še v smehu povedala Martina, ki trenutno zelo uživa.

Priporočamo