Martina Vrhovnik: Z družbo pobegnila na morje

Martina vsak vikend 
rada pobegne na 
kakšen izlet, če ji le čas to dopušča.  (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
Vir: Nova
22. 3. 2016

Simpatična Martina Vrhovnik s svojim T Spot studiem skrbi, da predstavnice ženskega spola v vrtincu vsakdanjika ne pozabimo nase, svoj notranji mir in senzibilnost. Zaradi številnih projektov in obveznosti pa je močno zaseden tudi njen urnik, zato si je s prijatelji privoščila oddih pri naših južnih sosedih, kjer je vnovič napolnila baterije.

Vsestransko nadarjena Martina sicer ne mara govoriti o svojem zasebnem življenju, ko pa so jo naše budne oči ujele med uživanjem v čudovitem Rovinju, se vprašanjem ni mogla izogniti. Povedala nam je, da čas zunaj studia zelo rada izkoristi za potovanja po Sloveniji, včasih pa z družbo švigne tudi čez mejo. Tako so se februarja odločili za oddih v Dalmaciji, potem pa so počasi potovali navzgor proti Istri.

"Ker nimam partnerja, imam pa veliko prijateljev, najraje potujem z njimi," nam je zaupala Martina in dodala, da se je na izlet odpravila z družbo devetih prijateljev, ki so se skupaj odločili za pobeg in odklop na morju. Tako so obiskali tudi Rovinj, po njenem mnenju eno od najlepših mestec na obali, kjer so čas izkoristili za uživanje in razvajanje. Malo pred njihovim obiskom je Istro zajelo hudo neurje, najhuje pa je bilo prav v Rovinju, kjer je morje dodobra zalilo ulice in poškodovalo številne avtomobile ter električno napeljavo. Tudi sami so bili na žalost deležni precej slabega vremena, vendar pa nam je Martina zaupala, da so tudi sprehodi ob morju s kapo na glavi lahko odličen način za sprostitev.

"Morje in morski zrak odpihneta prav vse probleme," je dodala simpatična vizažistka in inštruktorica plesa ob drogu, ki si je za sprostitev privoščila tudi razvajanje v savnah in masaže. Sama sicer tudi v intervjujih ne želi govoriti o svojih počitniških destinacijah, saj se rada skrije pred očmi javnosti, je pa na spletnem omrežju s čudovito fotografijo malo podražila vse sledilce: Ko je za tabo par dni super mini dopusta, nabitega s sprehodi, dobro hrano in smeha do ušes, se počutiš prav vrhunsko! Hvala vsem in vsakemu posebej za vsako novo smejalno gubo na mojem obrazu in novo definiran trebuh ... od smejanja!!!

NIKA ARSOVSKI

Priporočamo