Maruša in Faki v pričakovanju veselega decembra

Maruša in Faki v pričakovanju veselega decembra (foto: Pop Tv) Pop Tv
Vir: Nova
1. 12. 2015

Najbolj priljubljeni parček letošnje Kmetije, Maruša in Faki, že komaj čakata, da bosta lahko december preživela skupaj. Kot nam je povedala Maruša, jima velikih skupnih načrtov še ni uspelo ustvariti, saj bo, kot pravi, vse odvisno od razvoja poteka igre na Kmetiji.

 "Veseli december pa vsako leto rada na veliko praznujeva. Tudi letos bova verjetno veliko po centru Ljubljane, brez dvoma pa bova v tem mesecu obiskala tudi Fakijevo družino v Bosni," nam je povedala simpatična Ljubljančanka in dodala, da je zaradi napada v Sarajevu pretekli teden obiska Bosne ni strah. "Bolj kot strah občutim grozo, kako lahko kdo kaj podobnega stori. To je skrajnost, ampak mislim, da ta skrajnost ni vezana na nobeno vero. Nobena vera ne veleva, da bi se morali ubijati," nam je povedala Maruša, ki kljub številčnim obiskom te države še nikoli ni obiskala glavnega mesta.

"Težko bi preštela, kolikokrat sva že skupaj obiskala Fakijevo družino, ker sva res pogosto tam. Ko utegneva, greva vedno," pojasni in doda, da se v družbi številčne Fakijeve družine oba resnično dobro počutita. "Ko prideva v Veliko Kladušo, se vedno popolnoma odklopiva. Življenje tam je drugačno kot tu, vse je veliko bolj umirjeno, ne trpijo tega hitrega tempa," je pojasnila in dodala, da se na skupnih druženjih pri Fakiju doma nabere veliko sorodnikov. "Faki ima deset bratov in sester, vsak od njih ima svoje otroke in partnerje, zato bi težko preštela, koliko točno se nas zbere, ko smo vsi za mizo, nas je pa veliko," z nasmehom pojasnjuje Maruša, ki dodaja, da sicer s Fakijem svoje družine še nimata v načrtu. Kot pravi, bi si najprej rada zagotovila finančno stabilnost, do takrat pa jima je pomembno le, da se imata rada in da se spoštujeta.

KAJA MILANIČ