Chorchyp

27. 3. 2015
Deli
Chorchyp (foto: osebni arhiv)
osebni arhiv

O tem, da se komedijant in reper Iztok Gartner loteva zanimivega glasbenega projekta, ki ga je navdihnila nedavna evforija Petdeset odtenkov sive, smo na tem mestu že pisali. Zdaj pa že postaja ne le jasno, da misli s snemanjem videa za komad 'Udari me' resno, temveč si je zdaj že našel dekle, ki bo igrala njegovo ženo! In ta ni nihče drug kot Maruša Trampuž, ki je kot prva zapustila aktualni resničnostni šov Bar.

Se še komu zdi, da bi to znal postati zanimiv eksplozivni duet?

Iztok, ki ga na Twitterju najdete pod imenom Iztok faking Gartner, nam je ob vsem tem povedal:

"Ko sem razmišljal, katera ženska bi v mojem spotu za 50 odtenkov sive (Udari Me) lahko igrala mojo ženo, sem se takoj spomnil na Marušo iz Bara, saj se mi zdi rojena za to vlogico. Je simpatična in luštna, pa več kot dokazala je, da me bo znala konkretno okregati, kar je tudi glavna poanta te vloge. Zanjo sem tudi sicer ves čas navijal v Baru, saj se mi je zdela res kul. Ko je prišla ven, sva zato postala dobra prijatelja, saj imava zelo podoben smisel za humor. Povedala mi je, da se je ves čas bivanja v baru smejala mojim pikrim in zabavnim tvitom o njej in ostalih tekmovalcih, jaz pa sem ji pojasnil, da mi je bil njej izpad pred kamerami super in da sem jo stoodstotno podpiral pri jezi, odločnosti in kletvicah."

Da sta nato ugotovila, da sta si več kot dovolj podobna, da bi zlahka in dobro sodelovala tudi pri snemanju za spotu, je bilo le še vprašanje časa.

"Maruša je povedala, da komaj čaka, da bo lahko zaigrala v mojem spotu, saj ji je Iztok faking Gartner faking zakon (smeh), pa tudi Maruša Gartner se ji ne sliši tako slabo (še več smeha)."