Maruša (Kmetija: Nov začetek) je posvojila psičko iz Bosne

26. 11. 2015

Lea se je tokrat družila z 32-letno Marušo in njenima psičkama. Milo in Beti, ki smo jo sicer spoznali že v resničnostnem šovu Kmetija: Nov začetek, smo tokrat peljali na sprehod po Ljubljani. Maruša pa nam je povedala, pa sta psički pred kratkim izgubili živalskega prijatelja.

Maruša in Faki sta Beti posvojila iz Bosne, ko so tam divjale poplave.
Beti je bila kot mladiček veliko bolna, danes pa je na Marušo zelo navezana.

Maruša, sicer strastna ljubiteljica živali, o čemer smo se utegnili prepričati tudi v šovu, je bila lastnica psička že pred leti.

"Ko sem pred leti študirala na Švedskem, mi je med časom, ko sem bila tam, poginil psiček. Ko sem se vrnila, mi je pasja družba manjkala, zato sem prek agencije Animal Angels posvojila psičko Milo," nam je povedala Maruša in dodala, da sta z danes dvoletno Milo hitro navezali tesne stike. "Povsod je šla z menoj. Na avtobus, vlak, celo na karaokah je bila," je povedala in dodala, da je Mila zelo prilagodljiva psička. "Ko sva s Fakijem postala par, se je Mila preselila k nama. Po štirih mesecih, ko so Bosno prizadele poplave, sem na internetu zasledila leglo in Fakija vprašala, ali bi skupaj posvojila psa. Takrat ni bil najbolj navdušen, vendar je po tem, ko je videl slike teh malih psičkov, ki jih je odneslo stran od mame, takoj izbral Beti," pojasnjuje Maruša, ki je na novega družinskega člana čakala kar dva meseca.

"Dolgo je trajalo, preden smo dobili Beti, ker je morala ostati v karanteni," je še povedala. Kljub dolgi poti pa se je Beti hitro vključila v druščino in vsi skupaj so se le nekaj dni po njenem prihodu v Slovenijo odpravili na morje. "Ko je bila majhna, je imela veliko težav, bila je veliko bolna in jaz sem veliko pazila nanjo. V tem času sva se zelo navezali, zdaj pa je res simpatična psička," je pojasnila Maruša.

Imeli sta družbo

Sicer pa sta se Mila in enoletna Beti pred začetkom Kmetije: Nov začetek družili še s hrčkom Nukijem, ki pa je tri tedne po Marušinem in Fakijevem odhodu v šov poginil. "Faki je imel Nukija, še preden sva se spoznala. Imel je več kot dve leti in pričakovala sva, da bo poginil, ko naju ne bo," je pojasnila Maruša in dodal, da mu sicer Beti in Mila nista posvečali ravno veliko pozornosti.

kmetija