Maša (BigBrother): S fantom v novo stanovanje

23. 8. 2016
Deli
Maša (BigBrother): S fantom v novo stanovanje (foto: osebni arhiv)
osebni arhiv

"Moje življenje po Big Brotherju je še mnogo boljše kot prej. Vse stvari so se obrnile točno tako, kot se morajo," nam je veselo razložila Maša Levačič, svetlolasa tekmovalka resničnostnega šova, ki uživa v poletnih mesecih. Pred kratkim je tako dobila novo službo, s fantom pa že razmišljata tudi o selitvi in daljšem dopustu konec meseca.

V začetku julija si je Maša najprej skupaj s fantom Davidom privoščila oddih v Peroju, mestu v bližini Pulja, kjer ima njegova družina počitniško hišico. Njun prvi skupni dopust, ki je trajala slaba dva tedna, pa ne bo edini v letošnjem poletju. Konec avgusta namreč načrtujeta še daljši oddih na Pagu, kamor je Maša v otroških letih zahajala z družino.

"Vse je odvisno od dopusta in nove službe. V ponedeljek sem namreč začela delati kot agentka za prodajo. S službo sem izredno zadovoljna, saj mi ponuja veliko novih izzivov, poleg tega pa si za dobre uspehe tudi nagrajen," je povedala. S fantom sta zato že začela iskati stanovanje v Ljubljani ali okolici, kjer bi si lahko uredila skupno gnezdo. Sprva se bosta osredotočila na najemniška stanovanja, sčasoma pa bi si rada poiskala nekaj večjega, kjer bi si lahko ustvarila tudi družino.

"Trenutno iščeva nekaj večjega kot enosobno stanovanje, potem pa bova potrebovala še kaj večjega za naprej. Tako bova prvič zaživela skupaj, je pa tako, da tudi zdaj veliko časa preživim pri Davidu in me ni skoraj nič doma," je priznala Maša, ki meni, da jima bo zaradi Big Brotherja v začetku celo lažje. Zaradi izkušnje v resničnostnem šovu sta se namreč še bolje spoznala, tako da s prilagajanjem v skupnem gnezdecu ne bosta imela večjih težav.

Tekst: Nika Arsovski
Foto: osebni arhiv

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk