Maša Derganc: “Na svoja oblačila se navežem”

Vir: Story
25. 10. 2009

Modna revija Elle je za decembrsko številko k sodelovanju povabila igralko Mašo Derganc, ki je že kot mala deklica v francoskih revijah občudovala drzne kreacije oblikovalcev.

Igralka Maša Deganc se je na fotografiranju za Elle prepustila profesionalnim stilistom in umetnikom ličenja ter ob tem izredno uživala. Glede na zunanji mraz so bili pogoji v studiu prav prijetni. Igralka pravi, da je bila zelo zadovoljna, saj so bili vsi, ki so sodelovali pri fotografiranju, zelo profesionalni in prijazni. Stil, ki ga je izbrala ekipa, je bil za Mašo precej drzen, a se zaveda, da ne gre za njen osebni stil.

“Če bi fotografirali moj stil, bi bil seveda drugačen, kar pa ne pomeni, da nisem v tem uživala. Ravno nasprotno. Zato pa počnem te stvari, da bi doživela tisto, kar ni moj vsakdan. Tokrat sem imela oblečeno zelo glamurozno obleko, česar ponavadi ne nosim,” razlaga.

Sicer pa je Maša pravi detektor za drage stvari: “Če mi je v trgovini neka stvar všeč, je prav gotovo tudi najdražja. Sem naravni detektor za drage čevlje,” se pošali. Vsekakor pa pri oblačilih daje prednost kakovosti in udobnosti: “Rada imam kakovostna oblačila, ki jih nosim veliko let, saj se name nekako ‘prirastejo’. Navežem se na svoja oblačila in včasih sem jezna, ko si ponošenih ne morem nadomestiti z enakimi, novimi,” opisuje igralka.

Nova Story že v prodaji

Story