Maša Levačič: Če sta preživela Big Brotherja, bosta tudi vse drugo

Stvari med njimi so torej zdaj razčiščene, v tem času pa naj bi Kupidova puščica vnovič zadela tudi že Tamaro, ki se za Erika ne zmeni več. (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
Vir: Lea
1. 6. 2016

Če sta preživela Big Brotherja, bosta tudi vse drugo

Zadnja tekmovalka, ki je s svojim odhodom iz hiše Big Brother dvignila veliko prahu, je 20-letna Maša Levačič. Svetlolasko so namreč nekateri povezovali z Erikom, medtem ko jo je doma čakal njen fant David.

Kot nam je zaupal parček, sta se spoznala v času, ko je Maša že bila v prijavnem postopku, vendar pa Davidu tega ni želela izdati. "Nič mi ni bilo jasno. Potem pa me je vprašala, kaj bi se zgodilo, če bi čez mesec dni odšla za daljše obdobje," pojasnjuje v smehu David, ki je takoj vedel, kam pes moli taco. Tudi sam je bil namreč pred leti zelo blizu vstopa v Bar. Med oddajo sta doživela številne preizkušnje in verjameta, da bo njuna zveza zaradi njih le še trdnejša. "Če sva preživela BB, bova preživela marsikaj," je povedala Maša in dodala: "Izkušnja je bila težka, vendar zelo zanimiva preizkušnja za zvezo. Zdaj se resnično vidi, koliko se imava rada in si zaupava." Kot sta nam zaupala, sicer s tem nista imela težav, saj je Maša svojemu fantu ves čas zaupala, čeprav ni natančno vedela, kaj se dogaja v svetu zunaj stanovanja Big Brother. Poleti se Maša s fantom Davidom pa tudi sotekmovalko Tamaro odpravlja na morje. Kot nam je zaupala, so spore razrešili, zdaj pa se veliko obiskujejo, saj se je v oddaji med njima spletlo pravo prijateljstvo. Med Mašino odsotnostjo sta se spoprijateljila tudi Tamara in David, ki priznava, da mu je bila Štajerka v veliko oporo. Veliko sta tuhtala, saj se jima ni zdelo mogoče, da bi bila Maša resnično zaljubljena v Erika. "Tamara je bila seveda malce jezna, vendar nikoli ni obupala in si je želela, da se vsi skupaj lepo pogovorimo. V soboto smo zato odšli na pijačo in razčistili," je povedal David.