Maša Levačič (Big Brother) je našla princa na belem konju

"V mojih posnetkih 
so poudarjali, da 
iščem princa na 
belem konju. 
Vendar sem ga 
našla že pred samim 
začetkom šova,“ 
pove Maša.  (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
Vir: Nova
30. 5. 2016

Resničnostno oddajo Big Brother je zapustila tudi simpatična levinja Maša Levačič, ki je s svojim prijateljevanjem z Erikom burila duhove in domišljijo gledalcev.

Zdaj sta spet srečna in zaljubljena.
David jo je čakal.

Vendar pa je bila pot do njenega srca v šovu že zaklenjena, ključ pa varno shranjen v rokah njenega fanta Davida Avblja. Za našo revijo je prav ta prvič pregovoril tudi o svojih občutkih in doživljanjih med gledanjem oddaje, ki je njuno zvezo še utrdila.

"Poznava se že skoraj dve leti, no bolj veva drug za drugega. Potem pa sta se nekega večera čisto po naključju najini družbi zabavali skupaj in po tistem sva se bolje spoznala in stvari so se začele odvijati po svoje," je povedala Maša. Že na začetku so pogledi povedali svoje, kmalu pa sta se ujela tudi drugače, saj sta začutila kemijo, ki ju je združila. "Čisto prvič sem jo videl, ko sem delal kot barman v lokalu, kjer se je Maša zabavala s prijateljicami. Že takrat mi je bila všeč," jo dopolni David, njuna zveza pa je bila že na začetku postavljena pred preizkušnjo. Maša sprva sicer Davidu ni izdala, da je že v postopku prijave v resničnostni šov, vendar je to kmalu ugotovil sam, saj je bil tudi sam pred leti zelo blizu nastopa v Baru. Par se je kljub temu odločil, da ostane skupaj, tudi med največjo preizkušnjo, čeprav je bila njuna zveza takrat še v povojih. "Če sva preživela Big Brother, bova preživela še marsikaj. V tej preizkušnji se je resnično pokazalo, koliko se imava rada in si zaupava," pove Maša.

Vsak mesec čestitke

"Bilo je zelo težko. Njej je bilo težko zaradi situacije, v kateri se je znašla, meni pa še nekoliko težje, ko sem jo spremljal pred malimi zasloni. Globoko v sebi pa sem čutil to najino vez. Vedel sem, da jo bom počakal, saj sem ji to obljubil," pripoveduje David o težki izkušnji, ki bo prav zagotovo zaznamovala njuno zvezo. Oddajo je pogosto spremljal, prav tako tudi njegova družina in prijatelji. Začudil se je, da je v začetku veliko govorila o njem, pozneje pa ne, saj tega očitno na televiziji niso želeli predvajati. Maša mu je namreč vsak mesec v spovednici zaželela veselo obletnico. "Ponosen sem na Mašo, kapo dol. Zdaj, ko sva sestavila vse koščke, sem zanjo še bolj vesel. Bil sem presenečen, ker v začetku ni imela tiste svoje energije, za katero sem vedel, da jo ima," pove David, ki v smehu pove, da ga je presenetila tudi Mašina kadilska navada. "Po šovu sva se pogovorila in začela od začetka. Pomembno je, da sva skupaj in da sva srečna," še dodaja simpatični barman, ki je sicer tudi bratranec nekdanje miss Universe Anamarije Avbelj.

Prepustila se bosta toku

Širša javnost ga je prvič bolje spoznala, ko se je po koncu večerje pojavil in presenetil tako Mašo kot tudi Erika. "Sliko, ki jo je prinesla Tamara, si je Maša narobe razlagala. Zato sem ji želel pokazati, da jo imam še vedno rad, da jo čakam. Dolgo sem razmišljal, kaj bi storil, vendar se mi je zdelo, da bom največji učinek dosegel s tišino," razlaga David, Maša pa priznava, da če ne bi bila v takšnem šoku, bi mu najraje kar sledila skozi vrata. Vsekakor pa mu bo sledila zdaj, saj se želita prepustiti toku in razviti svojo zvezo. Trenutno načrtujeta oddih na morju, kjer se bosta oddaljila od medijskega trušča. Kljub temu pa bi Maša rada ostala v medijskih vodah, saj uživa pred kamerami, poleg tega se je s tem ukvarjala tudi v preteklosti. Morda pa bosta združila tudi moči, saj bi v sklopu Davidove družinske restavracije s hitro prehrano lahko posel razširila tudi na organizacijo porok. David sicer že dalj časa dela v gostinskih vodah in tam potrebuješ partnerja, nekoga, ki te podpira.

David se ne želi spuščati na Erikov nivo

  • Na Tamarino željo je Maša Eriku ves čas stala ob strani, ga podpirala. "Bil je edini, s katerim sem se resnično lahko pogovarjala," pove Maša, ki je mislila, da so Erikovi mešani občutki le posledica Tamarinega odhoda. Sama je do njega ves čas čutila le prijateljstvo, vsekakor pa zanika, da bi ga kdaj zaljubljeno pogledovala. Eriku ostaja hvaležna za vso podporo, kljub temu pa jo je presenetila njegova dvoličnost. "Najbolj me je prizadelo, kako je žalil mojega fanta, ki ga v resnici sploh ne pozna. Tega nisem želela poslušati. Vsekakor pa se me je dotaknilo tudi, ko je vsem razlagal o otipavanju, ki ga v resnici sploh ni bilo," razlaga svetlolaska. David priznava, da Erika ne more oceniti, saj se ne želi spuščati na njegovo raven. Ni mu vseeno, kako ga obrekuje, vendar verjame, da je to le šov.

■ MAJA MUHIČ

Priporočamo