Maša Levačič (Big Brother): Že mesec in pol je samska

Maša Levačič (Big Brother): Že mesec in pol je samska (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
Vir: Nova
24. 10. 2016

Ljubezen je nepredvidljiva, to je na lastni koži občutila tudi tekmovalka resničnostnega šova Big Brother Maša Levačič, ki se je pred dobrim mesecem in pol razšla s fantom Davidom.

"Vsega skupaj nisva želela deliti z mediji, saj se nam je zdelo, da bi lahko zadevo še bolj razpihnili. Preprosto nama ni šlo, tako je v realnem življenju in prav to se lahko naredi prav vsakemu. Življenje je nepredvidljivo in vsak par se lahko razide čez teden dni, mesec ali več deset let. Prav zato je pomembno, da veš, da si se maksimalno potrudil in dal vse od sebe," je pojasnila svetlolaska in pojasnila, da sta bila njuna urnika povsem navzkrižna, zato jima praktično ni ostalo veliko skupnega časa. Le nekaj tednov po selitvi sta tako ugotovila, da ta pot ne vodi nikamor.

"Ko sem se vrnila iz službe, se je njemu šele dobro začela. Tako sem bila v stanovanju pogosto sama, s čimer nisem bila zadovoljna, prav tako pa tudi David ne," pojasni Maša in zagotovi, da je bila odločitev o koncu zveze za oba nepričakovana, saj pred selitvijo nista vedela, da se bo njuna zgodba končala tako hipno. Tako sta se izselili iz stanovanja, svetlolaska pa že išče nov prostor, kamor bi se lahko v kratkem preselila.

"Zdaj sem malo tu, malo tam, vendar pa sem zaradi dela vsakodnevno v Ljubljani. Najtežji je bil prvi teden po koncu zveze, ker se je bilo treba navaditi na nov ritem. Zdaj uživam samsko življenje, saj sem odvisna zgolj sama od sebe," nam je zaupala Maša, ki sicer prizna, da je lepo imeti ljubljeno osebo ob sebi, "nekoga, ki te sprejema takšnega, kot si." Že pred tem je bila lepotička v resnem razmerju s svojo prvo ljubeznijo, vendar pa se je zveza po dveh letih končala, zato tudi zdaj ne sili v nova razmerja, temveč pušča možnosti povsem odprte.

"Kaj pa veš?! Lahko že jutri srečam nekoga, ki bo obrnil moj svet na glavo. Moj princ na belem konju še ni prišel, mogoče zato, ker namesto konja jezdi želvo. Tudi to je v redu, tako ali tako se mi nikamor ne mudi," je prepričana Maša, ki je sicer v zadnjem času polno zasedena s službenimi obveznostmi, poleg tega pa prosti čas pogosto izkoristi tudi za prijatelje, ki jih je v zadnjih mesecih kar nekoliko zanemarila.

Maša Levačič o ljubezni!

  • "Premalo se zavedamo, kaj ljubezen je, saj je tisto pravo, o kateri sanjamo, nemogoče najti. Ljubezen je treba zgraditi, saj temelji na prilagajanju, kompromisih, pogovarjanju in predvsem na sprejemanju partnerjev. Ljubo osebo je treba poslušati. Največja napaka komunikacije je, da poslušamo drug drugega, ne zato, da bi ga razumeli, ampak zato, da pripravimo svojo obrambo. Za zvezo se je treba potruditi, včasih so pokvarjene stvari popravljali, mi pa danes kupimo nove, ne da bi se jih sploh trudili urediti. To delamo tudi v ljubezni – obupamo," je prepričana Maša.

Tekst: Nika Arsovski

Priporočamo