Maša Medik: Nasmejana, skrivnostna in … seksi!

Vir: Lea
20. 7. 2011

Še ko je bila članica skupine Turbo Angels, je burila (predvsem moške) duhove. Odkar pa je na samostojni glasbeni poti in zagotavlja, da je samska, pa je ne le magnet za moške, ampak tudi za vse tiste, ki se radi zabavajo ob dobri glasbi. In čeprav uživa na svoji glasbeni poti, zna Maša Medik uživati še v marsičem.

Lea: Maša, v zadnjem času ste zakorakali tudi med manekenke. Je bil to enkratni izlet ali bo to vaše delo v prihodnje?

Maša: V bistvu je šlo za fotografiranje za Lisco za katalog pomlad-poletje 2012, tako da ne morem reči, da sem zdaj mane­kenka, tega si niti ne želim. To, da so me poklicali iz tako uspešnega modnega podjetja, si štejem v veliko čast. Moram priznati, da sem bila kar malce presenečena. Ponudbo sem z veseljem sprejela in mislim, da smo delo vsi opravili zelo korektno.

Glede na to, da sem v tej smeri popolna amaterka, saj se z manekenstvom nisem nikoli ukvarjala, sem se potrudila, da sem se vživela v to vlogo, celotna profesionalna ekipa pa mi je bila v pomoč, da smo ustvarili res lepe fotografije. Za zdaj je bil to le izlet, da vidim, kako poteka profesionalno fotografiranje za katalog, čeprav mi je bilo zelo všeč in dopuščam možnost za kakšno podobno ponovitev.

Lea: Kaj pa vas pri glasbi žene naprej? Kaj vam daje krila?

Maša: Uf, že sam ritem mi daje krila. (smeh) Glasba je moje življenje. Brez glasbe tudi mene ni. Zelo preprosto povedano. Če bi lahko opisala občutek, kako je, ko sem na odru in ljudje pojejo z mano, bi vedeli, o čem govorim. Res je posebno. Na nastopih smo vsi eno, tam smo zato, da se imamo fajn, da se sprostimo in odklopimo od vsakdanjika.

Lea: Letošnje poletje ste delavni. Če prav vemo, si boste oddih privoščili po koščkih.

Maša: Res je. Trije dnevi dopusta so že za mano. (smeh) Zaradi vsakodnevnih obveznosti si daljšega oddiha ne morem privoščiti, zato bom smuknila v kopalke takrat, ko bo dva ali tri dni časa. Tudi to je okej. Pomembno mi je, da vsaj malo spremenim vsakdan, že trije dnevi v nekem drugem okolju, med novimi obrazi, mi veliko pomenijo.

Lea: Kaj pa moški? V reviji Story ste javno povedali, da z Janom Plestenjakom nista par. Kako to, da nihče ne ogreje vašega srca? Ali pač, pa nam to skrivate?

Maša: Dokler nekdo ne ogreje mojega srca do te mere, da bo zrelo za javnost, se mi zdi neumno govoriti o tem. Poleg tega pa niti nimam potrebe po tem, da bi delila svojo zasebnost z javnostjo. Ne še. (smeh)