Maša Medik: Prodala se je

Vir: Lea
6. 7. 2011

Česarkoli se v zadnjem času dotakne svetlolasa pevka Maša Medik, se počasi spremeni v zlato. Po tem, ko je izdala odličen prvenec, album z naslovom 180 stopinj, je zdaj očitno (končno) čas še za njeno manekensko kariero.

Maša, ki je v preteklosti dobila (in tudi odbila) že številne ponudbe za sodelovanje z znanimi fotografi, med katerimi lahko najdemo celo tisto za naslovnico ameriškega Playboya, ki ji jo je ponudil sam Jarmo Pohjaniemi, fotograf, ki je v zvezde nekoč koval Nino Osenar, je končno klonila.

“Vedno sem razmišljala o tem, kakšno bi bilo pravo modno fotografiranje, številni fotografi pa so mi večkrat razlagali, kako zelo lepo bi to izpadlo. Ko je prišla ponudba Lisce za njihovo modno linijo bluzic in kostimov, nisem mogla reči ne,” nam je povedala Maša, ki je s tem morda stopila na prste kakšni od znanih lepotic, kot je Iris Mulej, ki je lani prav to linijo predstavljala tudi v tujini v katalogih priznanega slovenskega modnega giganta. Maša se je tako prodala tudi kot fotomodel, kar ni mačji kašelj, saj celo v tujini poznamo le redke pevke, ki bi se lahko v resnem modnem svetu kosale z najbolj zvenečimi imeni iz sveta mode.

Priporočamo