Maša Medik: Z Janom naj bi se razšla

Maša Medik (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
Vir: Story
29. 1. 2012

Ena od najlepših in po mnenju marsikoga tudi najbolj seksi pevk pri nas, Maša Medik, je v zadnjem času doživela kar nekaj korenitih sprememb. Zaradi vsega tega je po mnenju številnih moških še lepša, še bolj zapeljiva, ali kot bi rekel moški del našega uredništva: Maša je zdaj prava baba!

Maša je pred časom, zdaj je od tega minilo že skoraj pol leta, naznanila, da bo nehala kaditi. Takrat je posebej za našo revijo povedala, da sicer ni veljala za najbolj strastno kadilko, a da je pokadila več kot dovolj, da je to vplivalo na njen glas, počutje in kondicijo. Kmalu za tem, ko je štela šele tedne, odkar je prižgala zadnjo cigareto, je povedala tudi, da ima kar hudo krizo, da je bila na začetku zelo razdražljiva, da zdaj še raje seže po hrani, kar naj bi se ji po njenem mnenju tudi poznalo pri teži.

A to ni edina sprememba v Mašinem življenju. Čeprav je lepotička, ki je lani izdala tudi prvi album in nanizala kar nekaj uspešnic, vztrajno zanikala zvezo z lepotcem Janom Plestenjakom, ptički na vejah že nekaj časa čivkajo, da je Maša samska. Domnevna zveza z Janom naj bi se pretrgala in tudi zato naj bi bila Maša vse večkrat opažena na številnih javnih prireditvah, kjer je prej, roko na srce, sploh nismo videli.

Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story