Maša Merc doživela nesrečo - hud padec in zlom noge

Maša Merc doživela nesrečo - hud padec in zlom noge (foto: osebni arhiv ) osebni arhiv
Vir: Lady
25. 7. 2018

Nekdanja miss Slovenije Maša Merc bo počitnice preživela z mavcem.

A čeprav si je zlomila nogo, Maša volje do športa ni izgubila. Že drugi dan po tistem, ko so ji v mavčarni v UKC Maribor dodali peto, jo je mahnila na pohod na Piramido. Ni skrivnost, da mamica dveh otrok rada kolesari in prav pri tem športu se ji je pred kratkim zgodila tudi neljuba nesreča.

"Peljala sem se po kolesarski stezi, po pločniku pa so se sprehajale tri mamice z vozički. Ko sem jih želela prehiteti, se je ena z vozičkom prestavila na kolesarko stezo. V tistem hipu sem se ji želela ogniti in padla. Najhuje je bilo, da sem, ko sem padla, začutila in mislim, da tudi slišala, kako se mi je zlomila kost," je padec opisala Maša.

"Ne vem, kako dolgo bom zdaj imela mavec in rehabilitacijo, a zagotovo bo vse skupaj trajalo vsaj šest tednov," doda Maša. Njen redni spremljevalec v zadnjih dnevih, dokler ni dobila pete, pa so bile bergle. "Najhuje je, da ne morem športati, in v teh nekaj tednih se že vidi, kako so mi uplahnile mišice na nogi. Zato sem se razveselila pete, ki so mi jo dali v mavčarni," je dodala Maša.

Besedilo: MIMA // Fotografija: osebni arhiv