MasterChef Slovenija - spoznajte še drugo skupino tekmovalcev!

MasterChef Slovenija - spoznajte še drugo skupino tekmovalcev! (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
Vir: Lady
5. 4. 2018

Iz studia MasterChef Slovenija se že nekaj časa kadi, sliši se žvenket pribora, tiktakanje ure in ropotanje nožev. Tekmovalci se glasno spodbujajo, sodniki jih ocenjujejo, s sfriziranih krožnikov se ponosno kadi na zloščenem pultu.

u. Prvo polovico tekmovalcev ste spoznali v prejšnji številki, tokrat predstavljamo še preostalih osem, ki v studiu ne bodo vrteli le kuhalnic, temveč tudi svoje jezike.

Simone Michielen, 55 let

Moto: Bodi to, kar si, in se ne opravičuj za to.

"V MasterChefu nisem zaradi denarja. Pomembno je, da sem srečna."

Naj se kuharija začne

Jaka Mankoč, 27 let

Moto: Delaj dobro.

"Z denarjem bi si poiskal kuharskega mentorja in odšel v tujino, da bi lahko pozneje odprl uspešno restavracijo, ki bi pripomogla k dvigu slovenske kulinarike."

Naj se kuharija začne

Gašper Kramar, 33 let

Moto: Samo enkrat se živi!

"Z nagrado bi najprej privoščil večerjo v Dvoru Jezeršek za vse sodelujoče, nato bi si privoščil daljši oddih, na seznam bi dodal nekaj novih držav. Potem bi jo vložil v iskanje novega stanovanja in nakup dodatkov v kuhinji. Nakup avtomobila in motorja, jezikovni tečaji, letna karta za fitnes z osebnim trenerjem. Če kaj ostane, pa v promocijo svojega frizerskega salona."

Naj se kuharija začne

Žan Bukovnik, 25 let

Moto: Prepusti se toku.

"Z denarjem bi odprl prvo rižotarno v Sloveniji."

Naj se kuharija začne

Leon Oberstar, 24 let

Moto: Sanjaj na veliko.

"Denar bi uporabil za študij v tujini ali ga prihranil za nakup stanovanja."

Naj se kuharija začne

Siniša Vasiljev, 23 let

Moto: Še noben uspeh ni prišel iz cone udobja.

"Z nagrado bi najprej plačal dohodnino, potem pa razširil svoje področje dela."

Naj se kuharija začne

Jernej Žavcer, 27 let

Moto: Uživaj v vsakem trenutku.

"Nagrado bi unovčil za nadaljnje izobraževanje v kuhanju."

Naj se kuharija začne

Boris Cesar, 30 let

Moto: Skromnost, ponižnost, vztrajnost.

"Nagrado bi vložil v nadaljnjo kuharsko izobrazbo in tovornjak s hrano. Za razmišljanje o njej je še prezgodaj. O tem po tem."

Naj se kuharija začne

Morda bi vas zanimal tudi članek:

Foto: Tomo Jeseničnik

Izbrali smo drugačen pristop. Ga boste podprli?
V nasprotju z ostalimi mediji smo se odločili, da svoje spletne vsebine ohranimo brezplačne za vse. V času, ko je sledenje aktualnim informacijam nujno, verjamemo, da si vsak od nas zasluži dostop do natančnega in celovitega pregleda vsebin. Poleg tega pa tudi neomejen dostop do kakovostnih lifestyle vsebin.
Vsak prispevek, velik ali majhen, je dragocen in ključnega pomena za našo uredniško neodvisnost.

Podpri in prispevaj

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri