Na novo kuharsko dogodiščino se v šesti sezoni šova MasterChef Slovenija podaja šestnajst tekmovalcev. Med njimi je tudi 22-letna Ana Potočnik iz Pirana, ki se je prvič s kuhalnico srečala pred dvema letoma, ko je prvič začela delati.
Optimistična Ana, ki se je našla predvsem v ustvarjanju slaščic, pred pričetkom nove sezone pravi, da bo letos vrnila pokal na Primorsko. Kot deklica se ni najbolj videla v kuhinji, a je bilo to njeno prvo študentsko delo: »Želela sem si biti umetnica, a nisem vedela, kakšne vrste. Zdaj sem se našla v ustvarjanju slaščic.«
Kot najbolj zanimivo jed, ki jo je do zdaj pripravila, omeni jagodni kaviar. In česa v kuhinji ne mara? »Ne maram lupiti in rezati čebule,« pove in doda, da tudi pomivanje ni njeno najljubše opravilo.
Kako se bo 22-letna Ana, ki sicer tri do štiri dni na teden preživi v kuhinji, znašla v šovu, bomo videli že kaj kmalu. Tekmovala predvsem pravi, da bi rada navdušila s sladicami.
Novo na Metroplay: Bojan Cvjetićanin o novem albumu, najbolj osebnih pesmih in kakšen je na domačem kavču