Na novo kuharsko dogodiščino se v šesti sezoni šova MasterChef Slovenija podaja šestnajst tekmovalcev. Ena izmed novih tekmovalk je tudi 23-letna Kaja Balentič, ki prihaja iz Hrvatinov.
Mlada tekmovalka, ki obožuje lasagno, se je pred desetimi leti odločila, da bo »za foro«, kot sama pravi, spekla mafine. »Odlično so mi uspeli in ugotovila sem, da mi gredo takšne stvari dobro od rok,« pove in doda, da je njena največja kuharska podpornica mama: »Vedno mi nudi pomoč in podporo. Naučila me je, da je vredno slediti svojim sanjam.«
Sodnike bo poskusila navdušiti z novimi idejami in tehnikami ter svežino na krožnikih. Skrivna sestavina vsakega krožnika pa je prepražen česen in čebula na olivnem olju. Kako ji bosta ti dve sestavini pomagali v samem šovu bomo videli, a Kaja ob tem pravi, da bo tako kot doma tudi v šovu iz enostvanih sestavin poskušala skombinirati različne okuse, da na koncu nastane nekaj zanimivega in seveda okusnega.
Novo na Metroplay: Bojan Cvjetićanin o novem albumu, najbolj osebnih pesmih in kakšen je na domačem kavču